De mooiste vakantieparken in Giethoorn

Vakantieparken Giethoorn zijn gelegen in de kop van Overijssel en wordt ook wel Hollands Venetië genoemd. Deze plek is zo uniek omdat vele huizen in dit dorp op eilandjes gebouwd zijn en vaak alleen maar bereikbaar zijn via kleine bruggetjes. Een verblijf in een bungalowpark Giethoorn is zowel in de zomer als winter leuk. Uw vakantiepark Giethoorn ligt direct aan de Wieden, onderdeel van National Park Weerribben-Wieden.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Giethoorn – Ervaar Hollands Venetië!

Wat het gedurende de koudere maanden de perfecte uitvalsbasis maakt voor prachtige schaatstochten en een hoop winterpret!

Sportiviteit en lekker eten

Lekker met uw kinderen op vakantie en op zoek naar leuke activiteiten? Als u kiest voor een verblijf in vakantiepark Giethoorn dan heeft u zeker volop keus. Zo kunt u hier een kano of kayak huren, een potje minigolf spelen of het nieuwe stand up paddling proberen. Als u de hond meeneemt op vakantie, dan kunt u de benen strekken tijdens een veelzijdige wandeling door ‘Beulakerwijde’ of het ‘Veenweidepad’. Moe geworden van al deze sportieve activiteiten? Kom dan ’s avonds lekker bij en geniet in één van de leukste pannenkoekenrestaurants in het dorpje of probeer de pizza’s die bijna net zo goed zijn als de originele uit Italië. Het uitgebreide aanbod aan restaurants vindt u op loopafstand van uw bungalowpark Giethoorn.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe