Op vakantie met de hond - EuroRelais

U gaat graag op vakantie, maar uw hond is veel te actief om zijn dagen te slijten in een pension of u kunt hem gewoon niet missen? Dat hoeft ook helemaal niet. Bij EuroRelais kunt u kiezen uit vele huizen waar ook uw hond van harte welkom is. Een reis naar bijvoorbeeld Karinthië in Oostenrijk, Duitsland en Italië maar ook naar andere landen is met uw hond prima te maken.

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen
Wacht dat u bijvoorbeeld van Froidchapelle in België? Het is zelfs in Antwerpen mogelijk om uw hond mee te nemen!

Samen genieten op het strand

Een vakantie aan de kust wordt nog leuker wanneer uw hond mee op vakantie kan. Wandel lekker door de branding terwijl uw hond in de zee kan plonsen, achter de meeuwen aan jaagt of lekker rond kan rennen en kuilen kan graven in het zand. Aan het einde van een heerlijke stranddag zal uw hond voldaan en waarschijnlijk uitgeteld zijn, net als zijn baasje. In het Franse land is uw hond ook welkom, dit kan onder meer aan de Cote d'Azur en in de zonnige streek Languedoc-Roussillon. Wilt u liever met uw hond naar Spanje? Aan de Costa Blanca is het mogelijk!

Wandelvakantie

Een wandelvakantie is natuurlijk perfect voor een vakantie met de hond. Dit kan gewoon in eigen land, bijvoorbeeld bij Noordwijk of De Koog op Texel. Maar ook vanuit een vakantiehuis in Waterfort, Ierland, of bijvoorbeeld Zwitserland zal uw hond het prima naar zijn zin hebben. En hoe leuk is het om uw beste vriend te zien dartelen door de prachtige Alpenweiden? Ook in West-Vlaanderen zal uw viervoeter zich heerlijk kunnen uitleven. Gaat u naar Kroatië op vakantie, naar Istrië bijvoorbeeld? Dat kan zeker in dit prachtige en veelzijdige land!

Als u met de hond op vakantie gaat is een goede voorbereiding erg belangrijk. Zorg er altijd voor dat u op de hoogte bent van de regels en gebruiken in het land van uw bestemming. Denk aan praktische zaken zoals hoe kan ik mijn hond het beste vervoeren? Moet ik mijn hond laten chippen? En welke inentingen zijn verplicht in het land van uw bestemming? Moet uw hond voortdurend aan de lijn blijven of mag hij ook los lopen? Denk er ook aan het paspoort van uw hond mee te nemen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe