Vakantie met de hond in Nederland – EuroRelais heeft veel aanbod voor een aantrekkelijke prijs

Vakantie met de hond of een weekend weg met hond is de ideale oplossing als u uw lieve viervoeter liever niet thuis achter laat. Honden houden niet van lang in de auto zitten dus waarom zou u verder gaan dan nodig?

In ons eigen land zijn veel plaatsen waar u heerlijk kunt genieten samen met uw hond. Waarschijnlijk neemt u de hond graag mee naar een gebied dichtbij de bossen of de zee zodat hij zich lekker uit kan leven.

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Leuk om te weten is dat Nederland een speciaal hondenstrand heeft, welke gelegen is in Zeewolde, Flevoland. Op dit hondenparadijs moet u geweest zijn met uw viervoeter. Boek een vakantiehuisje met hond in de buurt van dit strand.

Vakantie met hond aan zee – heerlijk uitwaaien

Wat denkt u van een vakantie op de Waddeneilanden met hond? Schiermonnikoog, Ameland, Terschelling, Vlieland, Texel zijn de Waddeneilanden en liggen in de Noordzee. Tussen de eilanden en het vaste land in ligt de Waddenzee. Genoeg strand en zee voor de viervoeter dus! De Waddeneilanden zijn een tevens een geliefde last minute bestemmingvoor een vakantie met de hond.

Een vakantie op Texel met hond is leuk voor zowel uw hond als uzelf. Texel heeft een zeer divers landschap met veel groen, stranden en duinen. Daarnaast zijn er vogels in overvloed op dit mooie eiland. Voor vogelliefhebbers een waar paradijs vooral tijdens de broedtijd.

Een ander interessant eiland op de Wadden is Terschelling, zo ook voor een vakantie op Terschelling met hond. Op dit eiland is veel natuurlijk duinlandschap te vinden. Dit wordt beheert door Staatsbosbeheer.

Zeeland is bij uitstek een zeer geschikte plaats voor een vakantie met de hond. Bezoek bijvoorbeeld de oudste badplaats van Nederland, Domburg. Deze stad heeft een centrum waar u zich goed kunt vermaken. Om even een dagje te shoppen kunt u Vlissingen bezoeken. In Zeeland vindt u nog vele leuke andere plaatsjes. In zeer veel vakantiehuizen en vakantieparken zijn huisdieren toegestaan dus geschikt een vakantie in zeeland met hond.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe