Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

EuroRelais.nl biedt met EuroRelais Verhuur een nieuwe online dienst aan. U maakt een account aan  voor het basistarief van € 125,- per jaar, incl. BTW. Op dit moment hebben wij een introductieaanbod: u betaalt een basistarief van slechts € 49,50 in plaats van € 125,- voor een jaar lang publiceren op de website van EuroRelais. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op 40 websites in 7 talen te publiceren waarvoor u een procentuele bijdrage betaalt per ontvangen boeking. Bekijk onze tarieven.

Wat krijg ik voor het basistarief?

Voor het basistarief krijgt u de beschikking over de online dienst van EuroRelais Verhuur. Hiermee kunt u uw huis presenteren door middel van het uploaden van 20 foto’s. U heeft de beschikking over een flexibele prijstabel, die u zelf kunt invullen en een klantcontactformulier dat u per e-mail wordt toegezonden met de vragen van mogelijke huurders. Tevens heeft u de beschikking over een beschikbaarheidskalender en een boekingssysteem met directe online bevestiging aan de huurder. Als u vragen heeft kunt u terecht bij onze helpdesk.

Wat zijn de marketingkosten per boeking?

Wij zorgen voor de marketing van uw huisadvertentie zodat mogelijke huurders uw huis online kunnen vinden. Hiervoor betaalt u per ontvangen boeking een percentage van de huursom. Dit percentage verschilt per website waarop uw huis kan worden gepubliceerd. Bekijk onze tarieven

Hoe maak ik een account aan?

Heel eenvoudig:

  1. Ga naar www.eurorelais.nl/verhuur
  2. Klik op aanmelden
  3. Vul uw gegevens in

Kan ik ook midweek- en weekendprijzen invoeren?

Dat is op dit moment niet mogelijk. Wij kunnen u 2 oplossingen aanbieden:

  1. Een weekprijs invoeren en in de beschrijving van uw vakantiehuis een melding maken voor speciale weekend prijzen. Of andersom: uw weekendprijzen x 7 dagen en een melding maken voor speciale weektarieven. Laat de keuze afhangen van welke periodes u het meeste verhuurt.
  2. Een prijs per dag invullen en deze koppelen aan de speciale dagen (zaterdag – zondag bijvoorbeeld) het hele jaar door. Dus zat. 05 feb = X€, zon. 06 feb = X€, ma. 07 feb = Y€, di. 08 feb = Y€, etc…. Deze bedragen worden dus opgeteld en maken een weekprijs.

Waar wordt mijn huis straks gepubliceerd?

U krijgt binnen uw account de mogelijkheid om op www.eurorelais.nl te publiceren. Verder bepaalt u zelf in welke landen, welke talen en op welke andere websites uw huis wordt geadverteerd. Uw huis wordt dan gepubliceerd op de voor u relevante websites.

Dit kan onder andere zijn op:

- www.atraveo.de
- www.locasun.fr
- www.villanoa.com
- www.hispanoa.com
- www.iberimo.fr
- www.pisos.com

Of thematische sites, zoals
- www.solovillas.com
- www.ferienvillas.com
- www.vakantievillas.com
- www.holiday-villa.com
- www.location-maison-vacances.com
- www.holiday-villa.ru

Wanneer staat mijn huis online?

Zodra u uw betaling heeft gedaan wordt uw huisadvertentie meegenomen met de eerstvolgende update van de website. Dit betekent dat uw huis binnen 3 werkdagen zichtbaar wordt op de betreffende website (storingen voorbehouden. Werkdagen: maandag t/m vrijdag).

Ik kan mijn huis niet vinden op de website.

 Uw huis wordt 3 werkdagen na de ontvangst van uw betaling op de betreffende website(s) getoond. Is dit niet het geval?

– Controleer de status van uw advertentie en/of de vervaldatum van de advertentie voor dit huis in de Lijst met accommodaties. 

– Controleer of u foto´s van uw huis heeft geplaatst in het systeem

– Controleer of de prijzen van uw huis nog up-to-date zijn

– Controleer of uw een huisbeschrijving heeft in de taal waar in u de website heeft geopend

Mocht uw huis, na bovenstaande punten te hebben gecontroleerd, nog niet online zichtbaar worden (let op: aangebrachte wijzigingen zij na 2 tot 3 werkdagen zichtbaar op de website), dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Neem contact met ons op!

Kan ik altijd en wanneer ik wil mijn huisgegevens nog aanpassen?

Ja, u kunt in uw account te allen tijde wijzigingen aanbrengen aan uw huisgegevens.

Wanneer zijn mijn wijzigingen zichtbaar?

Aangebrachte veranderingen gaan mee in de volgende update van de website (= de volgende werkdag). En zijn 3 werkdagen na uw aangebrachte wijziging zichtbaar op de website.

Hoe kan ik betalen?

U kunt online betalen via iDeal of met uw Credit Card: American Express, Visa Card en Master Card.

Hoeveel bezoekers komen op www.eurorelais.nl?

Via EuroRelais Verhuur kunt u uw huis publiceren op www.eurorelais.nl. Dankzij onze goed bezochte website en onze positie als marktleider in de Benelux bereikt u miljoenen mogelijke huurders per jaar.

Hoe word ik over boekingen geïnformeerd?

U krijgt een (gratis) e-mail dat er een boeking in het account staat.

Hoe regel ik mijn beheer ter plekke?

Dit kunt u helemaal zelf beslissen. Dat kunnen de buren zijn, een agent/hotel/vakantiepark in de buurt, via het VVV of een beheerder/sleutelhouder.
U stemt zelf de afspraken en  voorwaarden af.

Wat doe ik als er schade is?

Het is altijd verstandig om een borg te vragen. Hier kunt u eventuele kleine schades van aftrekken voordat u het bedrag teruggeeft aan de huurder van uw vakantiehuis.

Houdt u rekening met de levensduur van apparatuur zoals koelkast, wasmachine, magnetron. Het stuk gaan van deze apparaten kunt u niet verhalen op uw gasten. Het is verstandig om hiervoor tijdig geld opzij te zetten.

Natuurlijk is het verstandig om ook een inboedelverzekering af te sluiten.

De naam van mijn huis bestaat al?

Om een huis in te kunnen voeren is het noodzakelijk een naam te bepalen. De naam van het huis zal verder in het systeem de belangrijkste identificatie bepalen voor het huis, zowel in het account als op de websites waar het huis wordt gepubliceerd. De namen van huizen zijn daarom per regio (dorp, stad) uniek. Het kan voorkomen dat de door u gekozen naam in de betreffende plaats al bestaat. In dit geval dient u een andere naam te kiezen.

Welke informatie heeft u van mij nodig als EuroRelais Verhuur voor mij een eigen website van mijn vakantiehuis maakt?

Graag vernemen wij van u welke kleuren, foto's, banners en eventueel welk logo u wenst . De foto's en eventueel het logo kunt u als bijlages in uw reactie meesturen.

Het ontwerpen neemt circa 4 tot 6 weken in beslag.

Kan ik zelf de domeinnaam van mijn eigen website bepalen?

In principe worden de websites die aanbieden door onszelf onder een (sub)domeinnaam geplaatst.
Als u een andere domeinnaam wilt hanteren dan dient u deze zelf te registreren en krijgt u de door ons gemaakte website aangeleverd in een zip bestand om daar op te laden.

Mijn vraag staat er niet bij.

Wanneer uw vraag er niet bij staat, kunt u via de helpdesk button in uw account en via de contact button op de website uw vraag stellen. EuroRelais Verhuur zal de vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Neem contact met ons op!