Vakantieparken in Antwerpen - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Antwerpen - EuroRelais

Vakantieparken in Antwerpen

Antwerpen
Om het even wanneer
Gasten
Antwerpen
Om het even wanneer
Gasten
Adembenemend AntwerpenOf je nu kiest voor een vakantiepark van EuroRelais in de hartverwarmende stad Antwerpen of een rustig gelegen park op de Antwerpse Kempen, in deze provincie is van alles te beleven.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Ga op ontdekkingsreis vanuit je vakantiepark en beleef het veelzijdige Antwerpen! Wereldstad Antwerpen


Wie vanuit zijn Antwerpen een bezoek brengt aan deze stad, keert terug met een rugzak vol plezierige bagage. Antwerpen is hot, trendy en levendig. De oogstrelende architectuur, de kathedralen, kerken en musea die je overal in de stad kunt vinden, zijn indrukwekkend. Als gast van een van onze vakantieparken in Antwerpen zal je hart sneller gaan kloppen van de markante musea en de talloze kleine galarijen. Prachtig beeldhouwwerk siert de straten en pleinen, je komt ogen tekort. De rustgevende, groene plekjes in de stad geven een verkwikkend gevoel en zijn ideaal om de levendigheid van de stad even te ontduiken. De scheepvaart is de rode draad in de historie van de stad. Langs de brede Schelde ligt de mooie haven waar je heerlijk kunt flaneren. Grote schepen schuiven aan je voorbij, terwijl het water tegen de kade klapt.


Bezienswaardigheden


Naast de kerken, musea, galerijen en alle andere imposante gebouwen die je vanuit je /info/contactkunt bekijken, is een bezoek aan de Jodenbuurt een absolute must. Vergaap jezelf aan alle diamanten, het goud en de schitterende sieraden en zie hoe de handel floreert. Een wijk vol juweliers met de mooiste etalages. Kun je de verleiding weerstaan? Naast het Centraal Station, een bezienswaardigheid op zich, heeft Antwerpen een echte stadsdierentuin. Leuk voor een bezoek samen met de kinderen. Vraag de medewerkers van je Antwerpse vakantiepark gerust naar meer leuke uitstapjes.


Antwerpse Kempen


Wil je genieten van de rust en de stilte van het bos? Boek dan via EuroRelais een vakantiepark op de Antwerpse Kempen. Hier kom je tot rust, kun je in de vroege ochtend reeën spotten op de Kalmthoutse Heide en kun je met de kinderen ravotten in het fris geurende dennenbos. Het uitgestrekte gebied kent leuke plaatsjes zoals het tweelingdorp Baarle of de pittoreske hoekjes van Lier. Hier is prima vertoeven en het Bourgondische leven proeven.


EuroRelais vakantieparken in Antwerpen


Om deze prachtige provincie te ontdekken heeft EuroRelais een ruim aanbod vakantieparken in Antwerpen. Onze vakantieparken liggen op de mooiste plekjes in Antwerpen en er is keuze genoeg. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur of juist een actieve vakantie, EuroRelais heeft het vakantiepark dat aansluit bij jouw wensen. Kunt u niet langer wachten? Dan is een last minute vakantiehuis België of een last minute vakantiepark ook erg leuk.

image-tag