De mooiste vakantieparken in Brussel

De vakantieparken Brussel zijn gelegen in het centrum van de hoofdstad van België en liggen relatief dichtbij Nederland. Vanuit hier heeft u de mogelijkheid om deze internationale stad te bezichtigen, welke ideaal is voor een leuke stedentrip! Nabij uw bungalowpark Brussel vindt u De Grote Markt, één van de mooiste pleinen Europa. Hier vindt u vele restaurantjes en café’s, waar u kunt genieten van typische Belgische biertjes, wafels of karakollen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Brussel – Proef de sfeer in Franstalig België!

Een andere must-see in in de omgeving van uw vakantiepark Brussel is natuurlijk het Atomium. Bent u met uw kinderen op vakantie? Neem ze dan zeker meer naar dit indrukwekkende bouwwerk, waar u kunt genieten van een fabelachtig uitzicht. Daarnaast zijn er vele musea, zoals Mini-Europa, het Speelgoed museum en Autoworld, die bijzonder geschikt zijn voor. De vakantieparken Brussel zijn geschikt voor alle seizoenen. In de zomer kunt u de gezelligheid ervaren op de vele terrassen en in de winterperiode of in de herfstvakantie vindt u er bijvoorbeeld wintermarkten die erg sfeervol zijn.

In de omgeving van Brussel, nabij de bungalowparken Brussel, vindt u de Groene Gordel. Hier kunt u heerlijk fietsen en onderweg een pintje proeven bij één van de verrassende geuzenbrouwerijen. Daarnaast zijn er vele parken en tuinen die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Net buiten de stad ligt ook het beroemde Zoniënwoud, een geliefde recreatieplek voor de Brusselaars.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe