De mooiste vakantieparken in Houthalen

Houthalen is een deelgemeente van de fusiegemeente Houthalen-Helchteren in de Belgische provincie Limburg. De regio staat vooral bekend om de vroegere steenkolenmijn van Houthalen, zeker een bezoek waard tijdens uw korte vakantie in Houthalen. Vanuit uw vakantiepark in Houthalen bezoekt u het natuurgebied de Kelchterhoef. Hier vindt u 200 hectare bos, waaronder een zeer oud loofbos met mooie vennen waar u heerlijk kunt wandelen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark in Houthalen

In Houthalen vindt u ook een aantal vakantieparken waar uw hond welkom is, u hoeft uw viervoeter dan ook niet te missen tijdens de vakantie! Laat hem of haar lekker rennen en spelen in de vrije natuur. Kom aan het eind van de dag samen tot rust in een vakantiewoning op een vakantiepark in Houthalen. . Bent u toe aan een vakantie en wilt u genieten van de natuur, boek vandaag nog een korte vakantie Houthalen en verblijf in een luxe woning op een vakantiepark in België.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe