Vakantiepark in Bischofsmais - EuroRelais base64Hash Vakantiepark in Bischofsmais - EuroRelais

Vakantiepark in Bischofsmais

Bischofsmais
Om het even wanneer
Gasten
Bischofsmais
Om het even wanneer
Gasten
Geniet vanuit uw vakantiepark in Bischofsmais van deze mooie regio, gelegen in het Beierse Woud.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Tijdens een korte vakantie of een weekend in Duitsland geniet u van de natuur, cultuur en gastvrijheid. In de winter geniet u hier vanuit uw vakantiepark Bischofsmais van een heerlijke wintersportvakantie.

Tijdens uw vakantie in Bischofsmais bezoekt u diverse bezienswaardigheden. Wat dacht u van de Martinskirche, het Stadmuseum, het Alte Rathaus en het Caspar Aman Waisenhaus. Uw midweek of lang weekend Bischofsmais zonder uw viervoeter te hoeven missen? Dat is mogelijk! Er zijn diverse vakantieparken waar uw hond ook welkom is. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in Bischofsmais, laat ze genieten van het zwembad, speeltuin, kinderclub en nog veel op het kindvriendelijke vakantiepark. Tijdens een vakantie in Bischofsmais is het genieten voor jong en oud!


Wintersport in Bischofsmais

Bischofsmais ligt op 700 tot 1100 meter hoogte, dit maakt het ideaal voor de wintersport. U kunt er heerlijk skiën maar ook voor snowboarders is het goed toeven. Speciaal voor snowboarders is er een halfpipe aangelegd waar ze zich kunnen uitleven. Tijdens een midweek Bischofsmais kunt u zelfs skiën of snowboarden als het donker is! Er is namelijk een 1200 meter lange verlichte piste. Wilt u een dag niet op de latten staan en er op uit? Ga dan lekker zwemmen, wandelen, rodelen of bezoek een glasblazerij. Beleef Bischofsmais tijdens een korte vakantie of weekend Duitsland.

Vakantiepark in Bischofsmais: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag