Vakantieparken Bourgogne – genieten van het Franse leven - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Bourgogne – genieten van het Franse leven - EuroRelais

Vakantieparken Bourgogne – genieten van het Franse leven

Bourgogne
Om het even wanneer
Gasten
Bourgogne
Om het even wanneer
Gasten
De Bourgogne of ook wel Bourgondië staat bekend als regio waar je heerlijk kunt eten, lekkere wijnen kunt drinken en waar genieten van het leven iedere dag centraal staat. En dat is natuurlijk niet voor niks.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Bourgogne: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Cravant
€47 per nacht
Chalet (4 Volwassenen 2 Kinderen) ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (33 beoordelingen)
Cravant, Yonne, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Deze prachtige regio van Frankrijk onder andere aan de Ile de France en de Auvergne. heeft een rijke historie en het landschap is heuvelachtig. Het groene hart van Bourgogne is zonder twijfel de Morvan. Een ruig en bebost gebied met wilde rivieren en beekjes. U kunt er terecht voor verschillende buitenactiviteiten zoals kanoën, paardrijden, abseilen, klimmen, zeilen en mountainbiken. Natuurlijk kunt u er ook prachtige wandelingen maken. Op een vakantiepark Bourgogne bent u er even helemaal tussenuit.

Met kinderen naar een vakantiepark Bourgogne

Wanneer u met kinderen reist is het leuk om een aantal activiteiten te plannen. In de Bourgogne is er genoeg te doen voor het hele gezin. Ga bijvoorbeeld naar het schitterende kasteel Château du Fort in Villiers St Benoit. In de grote tuin van het kasteel kunt u zich wagen aan een potje Disc Golf. De verschillende holes bestaan uit palen met netjes waar u de frisbee met zo weinig mogelijk worpen probeert in te gooien. Of ga een kijkje nemen bij kasteel Guédelon in Treigny. Dit kasteel oogt nog niet af. En dat klopt. Het is een 21e-eeuws kasteel dat naar een 13e-eeuws bouwplan gebouwd wordt. U kunt er een rondleiding krijgen over het terrein en u kunt er zelf aan de slag met verschillende middeleeuwse technieken. Zo kun je er leren een middeleeuws waterpas te maken of steenhouwen. In de boerenschuur kunt u een echte middeleeuwse maaltijd nuttigen.

Fietsen vanaf uw vakantiepark Bourgogne

De Bourgogne is met uitstek een regio waar u heerlijk kunt fietsen. Vanaf vakantieparken Bourgogne trekt u er heerlijk op uit. De Tour de Bourgogne à vélo is een rondrit door de regio van circa 800 km. U kunt deze rit op verschillende plaatsen oppikken. Deze brengt u onder andere langs prachtige wijngaarden. Of fiets langs het Canal de Nernais. Deze route is wat vlakker en dus makkelijker te fietsen voor bijvoorbeeld onervaren fietsers of kinderen.

Vakantieparken Bourgogne: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag