Vakantieparken Centre – Het midden van Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Centre – Het midden van Frankrijk - EuroRelais

Vakantieparken Centre – Het midden van Frankrijk

Centre-Val de Loire
Om het even wanneer
Gasten
Centre-Val de Loire
Om het even wanneer
Gasten
De naam zegt het eigenlijk al.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in midden Frankrijk: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Chaumont-sur-Tharonne
10 jan. - 17 jan.
-70%
€451
€136 per nacht
Vakantiepark 63 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Chaumont-sur-Tharonne, Loir-et-Cher, Centre
Begin met boeken
Vakantiepark Chaumont-sur-Tharonne
10 jan. - 17 jan.
-73%
€1.174
€320 per nacht
Vakantiepark 156 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
Chaumont-sur-Tharonne, Loir-et-Cher, Centre
Begin met boeken
Vakantiepark Sarzay
18 jan. - 25 jan.
-6%
€72
€68 per nacht
Vakantiepark 24 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sarzay, Indre, Centre
Begin met boeken
Bekijk alle deals

De regio Centre is gelegen in het midden van Frankrijk en grenst onder andere aan de regio’s Bourgogne, Auvergne en Pays de la Loire. Centre wordt ook wel eens de tuin van Frankrijk genoemd. Een belangrijk toeristisch deel van de regio is de Loirevallei met zijn grote biologische diversiteit. Ook vindt u er vele mooie kastelen. Ga op zoek naar uw ideale vakantiepark Centre in deze prachtige regio.

Naar een vakantiepark Centre met kinderen

Centre is verdeeld in 6 departementen: Cher, Eure-et-Loir, Indre, Indre-et-Loire, Loir-et-Cher en Loiret. U kunt er goed terecht voor een leuke vakantie met kinderen. Vanuit een vakantiepark Centre maakt u gemakkelijk vele leuke uitstapjes. In departement Cher kunt u naar Musée de la Sorcellerie, het museum van hekserij. Of een maak er een actief dagje van in Aventure Parc. Waar je van boom naar boom klimt met behulp van netten, ziplijnen en touwladders. Spannend! In het departement Eure-et-Loire kunt u onder andere gaan kanoën, paardrijden of paintballen. In het departement Indre-et-Loire vindt u het aquarium Val de Louire, een enorm zoetwater aquarium. Of breng er een bezoek aan de druipsteengrotten: Les Grottes Pétrifiantes de Savonnières-Villandry. In departement Loire-et-Cher ligt het Zooparc de Beauval. Volgens velen de mooiste dierentuin van Frankrijk. In Orléans in departement Loiret ligt het Parc Floral la Source. Een prachtige bloementuin/vlindertuin. Zo ziet u maar. Een vakantie Centre is zeker met kinderen de moeite waard. Ze zullen zich er geen moment vervelen.

Vakantieparken in midden Frankrijk: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag