Vakantieparken Champagne Ardennen - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Champagne Ardennen - EuroRelais

Vakantieparken Champagne Ardennen

Champagne-Ardenne
Om het even wanneer
Gasten
Champagne-Ardenne
Om het even wanneer
Gasten
De regio Champagne-Ardennen is gelegen in het noorden van Frankrijk en is onderverdeeld in 4 departementen: Aube, Ardennes, Marne, Haute-Marne. De regio is ruim 25.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Champagne Ardennen: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Barberey-Saint-Sulpice
vanaf €100 per nacht
Cottage ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (251 beoordelingen)
Barberey-Saint-Sulpice, Aube, Frankrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

000 km2 groot en grenst in het noorden aan de Belgische Ardennen.Zoals de naam al doet vermoeden komt de werelberoemde drank Champagne hier vandaan. Het landschap in de Champagne Ardennen is heuvelachtig met bossen en meren. Ook vindt u er prachtige valleien en rotsformaties waarlangs u heerlijke wandelingen kunt maken. De rivier de Maas kronkelt ook door dit gebied. Vanwege de gunstige ligging is dit gebied zeer geschikt voor een vakantie met kinderen of als u graag de hond mee op vakantie wilt nemen. Vanuit Nederland is het immers maar een korte rit er naartoe. Op een vakantiepark Champagne Ardennen is uw hond meestal van harte welkom.

Dorpjes en stadjes nabij vakantieparken Champagne Ardennen

In deze regio vindt u vele schattige kleine dorpjes. Maar ook zijn er leuke stadjes die u kunt bezoeken gaan bezoeken vanaf uw vakantiepark Champagne Ardennen . Bijvoorbeeld Verdun waar in de Eerste Wereldoorlog de bekende Slag om Verdun plaats vond. Tijdens de oorlog zijn veel gebouwen beschadigd geraakt, maar een aantal monumenten zijn bewaard gebleven. Zo fungeert het stadhuis uit 1623 tegenwoordig als oorlogsmuseum. De Notre-Dame kathedraal (niet te verwarren met de gelijknamige kathedraal in Parijs) kent zijn oorsprong in 1048. Ook het 18e-eeuws bisschoppelijk paleis en de Saint Vanne ut de 12e eeuw zijn mooie monumentale gebouwen. Het stadje Sedan is gelegen in het departement Ardennes en ligt aan de Maas. U kunt er het kasteel van Sedan gaan bezichtigen. Dit kasteel is met zijn 35.000 m2 een van de grootste van Europa.

Vakantieparken Champagne Ardennen: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag