Vakantieparken Costa Dorada - plezier voor het hele gezin - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Costa Dorada - plezier voor het hele gezin - EuroRelais

Vakantieparken Costa Dorada - plezier voor het hele gezin

Costa Dorada
Om het even wanneer
Gasten
Costa Dorada
Om het even wanneer
Gasten
De Costa Dorada is een 216 km lange kusstreek in het noordoosten van Spanje.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Costa Dorada: Beste aanbiedingen

Vakantiepark El Casalot
1 jun. - 8 jun.
-18%
€100
€82 per nacht
Vakantiepark 125 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (7 beoordelingen)
El Casalot, Mont-roig del Camp, Spanje
Begin met boeken
Vakantiepark Cambrils
25 okt. - 1 nov.
-67%
€327
€108 per nacht
Vakantiepark 108 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (17 beoordelingen)
Cambrils, El Baix Camp, Spanje
Begin met boeken
Vakantiepark Salou
25 mei - 1 jun.
-27%
€196
€144 per nacht
Vakantiepark 97 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Salou, El Tarragonès, Spanje
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In het noorden grenst het aan de Franse regio’s Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées. Costa Dorada betekent ‘Gouden Kust’ en dat is niet voor niks. Er zijn oneindig veel stranden. Een aantal grote badplaatsen zoals Cambrils, Salou en Ampolla liggen in de Costa Dorada. Er komen jaarlijks vele toeristen naar deze regio. Een vakantiepark Costa Dorada is een leuke bestemming voor uw vakantie aan zee. Er zijn veel faciliteiten en leuke dingen te doen voor het hele gezin. Wilt u liever niet in de drukte zitten? Naast de grote badplaatsen vindt u aan de Costa Dorado ook kleine baaitjes en pittoreske vissersplaatjes waar u uw vakantie in alle rust kunt doorbrengen.

Tripjes vanaf uw vakantiepark Costa Dorada

Vanaf een vakantiepark Costa Dorada kunt u alle kanten op. Er zijn veel leuke mogelijkheden voor uitjes met het hele gezin. Ga een dagje naar een van de 3 gave waterparken: Port Aventura, Aquapolis of Aqualon. Aqualon is niet alleen een waterpark, maar is tevens een safaripark. Voor het echte avontuur moet u naar het grootste pretpark van Spanje: Universal’s Port Aventura. Bovendien kunt u aan de stranden ook een aantal watersporten beoefenen zoals zeilen en surfen. De echte durfal kan er een ritje maken op een opblaasbanaan. Achter een speedboot aan wordt u over het water geslingerd. Probeer daar maar eens op te blijven zitten! Ook kunt u prachtige steden gaan bezoeken. Wat dacht u van Barcelona of Sevilla? In beide steden kunt u prachtige historische gebouwen bezichtigen en wandelen door de smalle straatjes en steegjes. Het is er super sfeervol. Al deze leuke uitstapjes liggen slechts op korte afstand van vakantieparken Costa Dorada .

Vakantieparken Costa Dorada: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag