Vakantiepark Drenthe – heerlijk tot rust komen op een vakantiepark - EuroRelais base64Hash Vakantiepark Drenthe – heerlijk tot rust komen op een vakantiepark - EuroRelais

Vakantiepark Drenthe – heerlijk tot rust komen op een vakantiepark

Drenthe
Om het even wanneer
Gasten
Drenthe
Om het even wanneer
Gasten
U wilt even lekker tot rust komen? Maar wilt hiervoor liever niet te lang reizen? In de Nederlandse provincie Drenthe kunt u heerlijk gaan genieten van de fraaie natuur, cultuur en boeiende bezienswaardigheden.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Drenthe: Beste aanbiedingen

Chalet Dwingeloo
28 sep. - 5 okt.
-41%
€124
€73 per nacht
Vakantiepark ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Dwingeloo, Westerveld, Drenthe
Boek nu
Vakantiepark Ruinen
24 sep. - 1 okt.
-51%
€147
€73 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Ruinen, De Wolden, Drenthe
Boek nu
Vakantiepark Dwingeloo
16 nov. - 23 nov.
-42%
€135
€79 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Dwingeloo, Westerveld, Drenthe
Boek nu
Bekijk alle deals

Onze vakantieparken Drenthe liggen in prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en beek- en esdorpenlandschap de Drentsche AA. Het is een prima uitgangspunt voor het maken van een aangename fietstocht of voor uw wandelvakantie. Een bungalowpark Drenthe is een uitgelezen bestemming wanneer u reist met kinderen of voor een weekendje weg met uw familie of vriendengroep. Natuurlijk is uw hond ook van harte welkom op het vakantiepark.

Bezienswaardigheden en evenementen in Drenthe

In de directie omgeving van een vakantiepark Drenthe vindt u vele bezienswaardigheden. Tijdens een last minute vakantie kunt u eventjes er tussen uit en ontspannen. Zo kunt u een bezoekje brengen aan de hunebedden. Het grootste hunebed van Nederland vindt u bij het Drentsche plaatsje Borger. Of neem eens een kijkje bij de resten van kamp Westerbork bij Hooghalen, het standbeeld van Bartje in Assen, of geniet van de heerlijke bosrijke omgeving van Norg en Hooghalen. In Zuidlaren vindt jaarlijks de grootste najaarsmarkt voor paarden van Europa plaats, op de 3e dinsdag van Oktober. Of wilt u misschien een actieve invulling geven aan uw vakantie in Drenthe? Dan kunt u ieder jaar in juli deelnemen aan de fietsvierdaagse van Drenthe. Met prachtige tochten van 30 tot 100 kilometer door deze geweldige regio.

Attractieparken in de buurt van uw vakantiepark Drenthe

In Zuidlaren ligt het avontuurlijke attractiepark Sprookjeshof. Een klim- en klauterparadijs voor kinderen. Er is een buitenspeeltuin van 20.000 m2 en een overdekte speeltuin van 3000 m2. Wandel er door het sprookjesbos of ga er knuffelen met de konijnen, geiten, schapen of alpaca’s op de kinderboerderij. Bent u niet onder de indruk van deze kleine diertjes? Dan kunt u altijd nog naar Dierenpark Emmen, waar u dieren uit alle delen van de wereld kunt bewonderen.

Vakantiepark Drenthe: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag