De mooiste vakantieparken in Berlijn

Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark in Duitsland ontdekt u Berlijn. Een prachtige oude stad maar ook sterk ontwikkeld op toeristisch gebied sinds de val van de Berlijnse Muur in 1989. Tijdens een weekendje Berlijn of een midweek Berlijn/Brandenburg maakt u kennis met de mooie musea, gezellige pleinen met winkelstraten en natuurlijk met de geschiedenis van Berlijn.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Berlijn

Bezoek ook de Brandenburger Tor, dit is het symbool van de scheiding en hereniging van Berlijn. Tijdens uw korte vakantie in Berlijn maakt u ook een uitstapje naar de wijk Kreuzberg. In deze wijk vindt u veel verschillende culturen en sporen van de Berlijnse Muur, zoals Checkpoint Charlie en de Oberbaumbrug. In deze wijk vindt u ook een divers uitgaansgebied, van hippe restaurants tot aan kleine cafe’s. Bekijk het allemaal tijdens uw stedentrip Berlijn!


Vakantie in Berlijn en Brandenburg

Een vakantie in Berlijn is interessant voor het hele gezin, u laat de kinderen kennismaken met belangrijke historie. Tijdens uw midweek Berlijn bezoekt u Charlottenburg en ook de bezienswaardigheden de St. Matthaus-kirche, Zoologischer Garten en het Kunstgewerbemuseum zijn zeker een bezoekje waard. De wijk Tiergarten mag u zeker niet overslaan tijdens een weekend in Berlijn, dit was vroeger een jachtgebied en is tegenwoordig een prachtig park. In deze wijk ligt ook het Duitse Parlement ‘Bundestag’. Dit is gevestigd in de Reichsdag, een veel bezochte attractie. U zult ogen te kort komen tijdens een vakantie in Berlijn/Brandenburg.

Of u nu een weekend weg, een midweek of een korte vakantie boekt naar Berlijn, de stad zit boordevol verassingen. Het biedt u cultuur en historie maar ook genoeg winkel- en ontspanningsmogelijkheden.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe