De mooiste vakantieparken in Harz

In het hart van Duitsland vindt u de regio de Harz. De streek kent veel legenden over mysteries, duivels en heksen. Het toerisme is in de Harz een belangrijke bron van inkomsten. Bent u op zoek naar leuke vakantieparken Duitsland? Dan is een vakantie Harz wellicht iets voor u. Harz behoort tot het middelgebergte van Duitsland en is daarom bij uitstek een bestemming voor een ontspannende wandelvakantie of een last minute vakantie. .
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Harz – in het Duitse middelgebergte

Wandelen door de Harz

De hoogste berg van de regio is de Brocken. Deze is 1142 meter hoog. In 2008 werd de wandelroute verkozen tot mooiste wandelroute van Duitsland. Ook de Goetheweg is een bekende wandelroute in de Harz.

Uitstapjes in de Harz

Verblijft u op een vakantiepark Harz met kinderen? Dan wilt u misschien wat anders doen dan lange wandelingen maken. In deze verrassende Duitse regio is meer dan genoeg te zien. Vanuit de plaatsen Nordhause, Quedlinburg en Wernigerode kunt u een rit maken met een oude stoomtrein. Sprookjesbos Bad Harzburg en het pretpark in Thale zijn leuke uitjes die leuk zijn voor de hele familie. Of ga rodelen in St Andreasberg. U vindt daar een zomer rodelbaan van 550 meter. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben. ’s Winters kunt u er terecht voor de wintersport.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe