De mooiste vakantieparken in Oostzee

Een vakantie Duitsland begint goed vanuit een gezellige vakantiewoning op een mooi vakantiepark. De Oostzee is zeker bij Nederlanders een populaire streek in het Duitse land. In de DDR was de Oostzee een van de meest belangrijkste vakantiegebieden, aan de kust vindt u nog diverse overblijfselen uit deze periode als oude DDR huizen. Ontdek alle mooie en leuke plekjes aan de Oostzee tijdens een korte vakantie of midweek Duitsland.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken aan de Oostzee

Een aanrader is een bezoek aan het eiland Gotland, dit eiland ligt in de Oostzee en hier maakt u kennis met de middeleeuwse stad Visby.


Op vakantie in Duitsland

Vanuit uw vakantiepark bezoekt u Rügen, hier maakt u kennis met gemoedelijke stranden en steile kusten. U vindt hier natuur, cultuur maar vooral veel rust en ruimte, ontspan tijdens een lang weekend Duitsland, bijvoorbeeld op een last minute vakantiepark. Ook als u van wandelen en fietsen houdt zit u goed aan de Oostzee. De Ostseeradweg loopt van de plaats Lübeck naar Stralsund, deze fietsroute leidt u door prachtige natuur en langs leuke bezienswaardigheden. Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark Duitsland doet u ook steden aan als Rostock, Wismas en Warnemünde. Geniet tijdens uw vakantie Duitsland van Rügen en de Oostzee.

Naast Rügen kunt u nog meer mooie plekjes ontdekken. Wat dacht u het eiland Fehmarn. Hier komen jaarlijks toeristen op het Surffestival af, door de hoge golven en vele uren zon is dit een populaire bestemming. Geniet tijdens een midweek Duitsland van een gezellige promenade en mooi zandstrand in Heiligendam. In Kühlingsborn vindt u oude villa’s in classicistische stijl, bossen en een mooi strand met een gezellige pier. Maak uw gezinsvakantie Duitsland compleet met een verblijf in een vakantiewoning op een vakantiepark Duitsland.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe