De mooiste vakantieparken in Sauerland

Het land der 1000 bergen! Of gewoon de Duitse regio het Sauerland! Het Sauerland is een middelgebergte gelegen in de deelstaten Hessen en Noordrijn-Westfalen, met hoogtes variërend van 200 tot ruim 840 meter in de buurt van Winterberg. Een vakantiepark Sauerland is daarmee een fantastische bestemming voor de wintersport, maar ook voor een heerlijke wandelvakantie. Wie een vakantiepark Sauerland boekt kan er bijna niet onder uit om lekker actief bezig te zijn.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Sauerland – wintersport en plezier met de hele familie

Vakantieparken Sauerland, een actieve vakantie

Zoals bijvoorbeeld in het wandelgebied Rothaarsteig met een prima wandelpad van 154 km van Brilon naar Dillenburg. U wandelt door een prachtig glooiend landschap over de kam van het Rothaargebergte. Wijde vergezichten zullen u versteld doen staan van de prachtige natuur van deze regio. ’s Avonds is het heerlijk bijkomen in uw eigen luxe chalet of bungalow op een vakantiepark Sauerland. Wanneer u met (jonge) kinderen reist wilt u het misschien liever iets rustiger aan doen tijdens uw vakantie. Daarvoor kunt u terecht bij de grote stuwmeren Sorpesse, Biggesee en Möhnesee. U kunt er onder andere waterfietsen, zwemmen of met de familie een roeibootje huren. Uw kinderen zullen het prachtig vinden. En wat dacht u van een dagje naar een leuk pretpark zoals Fort Fun Avonturenland, het Panorama Wildpark en Belevinsberg Kappe Winterberg. Dolle pret voor het hele gezin!

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe