De mooiste vakantieparken in Weserbergland

Tijdens een midweek Duitsland of korte vakantie Duitsland geniet u in het Weserbergland van glooiende heuvels, de rivier de Weser, kastelen, burchten en historische steden. Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen, Nordic Walken en in de winter langlaufen. Ook een vakantie met de kinderen is hier prima mogelijk. Dit is het gebied waar sprookjes werkelijkheid worden. Geniet hier van de beeldschone natuur in de natuurparken Solling-Vogler en Münden.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Weserbergland


Genieten in Weserbergland

Hier kunt u diverse watersporten uitoefenen, geniet ook van de vele orchideeën. Neem uw hond mee en laat deze lekker rennen in het mooie boslandschap in het midden van het vakwerkstadje Hann.

Bezoek tijdens uw vakantie Weserbergland het kasteel van Doornroosje in Sababurg. Deze romantische ruïne laat u genieten van een mooie rozentuin, kasteeltoren en mooie planten en bloemen. Het Weserbergland staat bekend om de vele kastelen en burchten. Voorbeelden hiervan zijn Burcht Polle, Slot Corvey en Slot Bücleberg. Maak kennis met deze monumenten tijdens een weekend of korte vakantie Duitsland. Maak uw vakantie compleet en verblijf in een luxe vakantiewoning op een vakantiepark. Naast vakantieparken hebben wij ook een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Duitsland.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe