De mooiste vakantieparken in Auvergne

Auvergne ligt middenin Frankrijk en wordt daardoor begrenst door vele regio’s zoals Bourbonnais, Midi-Pyrénées, Lyonnais en Ardèche en Limousin. De regio is gevormd door het Massif Central. De enige grote stad die u in deze regio vindt is hoofdstad Clermont-Ferrand. Voor stedentrips is deze streek dus niet geschikt. Overnacht in één van de eeuwenoude vakantiehuizen of betaalbare vakantieparken in Auverge , en bekijk wat de regio wel te bieden heeft.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Auvergne – het hart van Frankrijk

Met uw kinderen kunt u heerlijk genieten in Auvergne. Wanneer u kiest voor een vakantiepark in Auvergne met veel faciliteiten en activiteiten bent u al een heel eind. Om het helemaal af te maken kunt u bijvoorbeeld themapark Vulcania bezoeken of één van de vele attractieparken en dierentuinen.

Cultuurliefhebbers zullen zich ook goed vermaken in Auvergne. Bezoek vanuit uw vakantiepark in Auvergne, hoofdstad Clermont-Ferrand eens met zijn prachtige gotische kathedraal of één van de vele andere kastelen en musea. Voor zonliefhebbers heeft gebied dan wel geen lange kustlijn maar wel kratermeren, rivieren en zwembaden. Het grootste meer van Auvergne Lac d’Aydat is levendig en gezellig in de zomer. Ideaal voor watersporters, actievelingen en zonaanbidders. Vakantieparken in Auvergne zijn er in de omgeving van dit meer voldoende te vinden.

Typisch Auvergne

Deze streek staat bekend om zijn vele kazen en wijnen. Het eigenzinnige volk is nogal zuinig en dit is terug te zien in de culinaire specialiteiten. Proef bijvoorbeeld het boerengerecht de truffade eens. Dit is een gerecht met aardappelschijfjes, spekjes en behoorlijk wat kaas. Restaurants zijn vaak eenvoudig ingericht en hebben een boers interieur.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe