De mooiste vakantieparken in Bretagne

Dit Franse schiereiland is het meest westelijke punt van Frankrijk en grenst aan Normandië en Pays de la Loire. Vanaf uw ideale vakantiepark in Bretagne kunt u alle mooie plekken van Bretagne ontdekken. De eeuwenoude steden in deze streek vormen het centra van kunst en gezelligheid. De kustlijn van Bretagne is in het westen wild met baaien tussen de rotsen. In het zuiden is de kust rustiger met mooie lange stranden. In het noorden vindt u de indrukwekkende Roze Granietkust.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Bretagne – veelzijdig en mooi

Gezinnen met kinderen zullen zich hier prima vermaken door de aanwezigheid van lange stranden, avonturenparken en dierentuinen. Zeker een aanrader is Alligator Bay, het grootste krokodillenpark van Europa. Als u een vakantiepark in Bretagne boekt hoeft u niet per se op pad want veel parken hebben een groot aanbod aan activiteiten en faciliteiten.

Actievelingen in Bretagne


Wandelaars
kunnen hun hart ophalen want de mooiste plekken van deze streek ontdekt u wandelend. De route wordt duidelijk aangegeven op de wandelpaden. U kunt kiezen voor zowel vlakke als heuvelachtige paden. Laat uw viervoeter vooral niet thuis tijdens een tripje naar Bretagne want uw vriendje kan zich ook prima uitleven tijdens de wandelingen. Te paard kunt u ook veel van deze regio zien. De vele ruiterpaden langs stranden bezienswaardigheden maken dit mogelijk.

Voor watersporters wordt er veel georganiseerd. Daarnaast is duiken in de prachtige onderwaterwereld een echte aanrader. Actief bezig zijn is dus geen enkel probleem in deze regio. Boek een vakantiepark Bretagne en geniet vanuit daar van de veelzijdigheid van de streek.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe