De mooiste vakantieparken in Centre-Val de Loire

De naam zegt het eigenlijk al. De regio Centre is gelegen in het midden van Frankrijk en grenst onder andere aan de regio’s Bourgogne, Auvergne en Pays de la Loire. Centre wordt ook wel eens de tuin van Frankrijk genoemd. Een belangrijk toeristisch deel van de regio is de Loirevallei met zijn grote biologische diversiteit. Ook vindt u er vele mooie kastelen. Ga op zoek naar uw ideale vakantiepark Centre in deze prachtige regio.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Centre – Het midden van Frankrijk

Naar een vakantiepark Centre met kinderen

Spannend! In het departement Eure-et-Loire kunt u onder andere gaan kanoën, paardrijden of paintballen. In het departement Indre-et-Loire vindt u het aquarium Val de Louire, een enorm zoetwater aquarium. Of breng er een bezoek aan de druipsteengrotten: Les Grottes Pétrifiantes de Savonnières-Villandry. In departement Loire-et-Cher ligt het Zooparc de Beauval. Volgens velen de mooiste dierentuin van Frankrijk. In Orléans in departement Loiret ligt het Parc Floral la Source. Een prachtige bloementuin/vlindertuin. Zo ziet u maar. Een vakantie Centre is zeker met kinderen de moeite waard. Ze zullen zich er geen moment vervelen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe