De mooiste vakantieparken in Midi-Pyrénées

De regio Midi-Pyrénées is gelegen in het zuiden van Frankrijk aan de grens met Spanje. In het noorden grenst Midi-Pyrénées aan de regio’s Limousin en Auvergne. In het oosten aan Languedoc-Roussillon en in het westen aan Aquitanië. De regio is ruim 45.000 km2. De bekendste stad en tevens de hoofdstad van Midi-Pyrénées is Toulouse. Midi-Pyrénées is een gebied met een mooie ruige natuur. U vindt er bergen van wel 3500 m hoog.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Midi-Pyrénées – Het prachtige zuiden van Frankrijk

Prachtige omgeving van vakantieparken Midi-Pyrénées

Met kinderen naar een vakantiepark Midi-Pyrénées

In Midi-Pyrénées is ook met kinderen genoeg te doen. Breng een bezoekje aan de grot van Foissac. De grot is ongeveer 7 kilometer lang en er zijn bijzondere bolvormige stalactieten te zien. Of begeef u in de wonderlijke wereld van insecten in Micropolis Aveyron. In het park van het Chateau de Merville in Merville is een heus labyrint. Probeer daar maar eens de weg te vinden. Ook zijn er in de regio verschillende dierenparken zoals de Zoo African Safari in Plaisande-du-Touch en het Parc Animalier in Margrat. Bij het kasteel van Rocamadour is een vogelshow met gieren, papegaaien, zeearenden en andere vogels. Er zijn nog vele andere leuke activiteiten in de regio. Wat dacht u van rotsklimmen of mountainbiken? Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen. Maar ook voor de grote ‘kinderen’ zijn deze activiteiten hartstikke leuk!

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe