Vakantiepark Friesland – vakantie voor het hele gezin - EuroRelais base64Hash Vakantiepark Friesland – vakantie voor het hele gezin - EuroRelais

Vakantiepark Friesland – vakantie voor het hele gezin

Friesland
Om het even wanneer
Gasten
Friesland
Om het even wanneer
Gasten
Wilt u er even lekker tussenuit? Maar u wilt daarvoor niet ver reizen. Dat is geen probleem. Op een vakantiepark Friesland kunt u terecht voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Friesland: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Anjum
4 nov. - 11 nov.
€132 per nacht
Vakantiepark 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (61 beoordelingen)
Anjum, Dongeradeel, Friesland
Begin met boeken
Vakantiepark Anjum
28 sep. - 5 okt.
€154 per nacht
Vakantiepark 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.1
"Goed" (41 beoordelingen)
Anjum, Dongeradeel, Friesland
Begin met boeken
Vakantiepark Anjum
9 nov. - 16 nov.
-38%
€218
€135 per nacht
Vakantiepark 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (54 beoordelingen)
Anjum, Dongeradeel, Friesland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

De luxe bungalows en chalets op het vakantiepark bieden genoeg ruimte aan bijvoorbeeld families met kinderen en grotere groepen. Friesland is een provincie waar genoeg te doen is voor het hele gezin.

De prachtige omgeving van een vakantiepark Friesland

Door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap is Friesland benoemd tot mooiste provincie van Nederland. U vindt er maar liefst vier nationale parken: Schiermonnikoog, Lauwersmeer, Drents-Friese Wold en De Alde Faenen. In nationaal park de Alde Feanen vindt u onder andere meren, petgaten, trilvenen en moerasbossen. Er groeien meer dan 450 soorten planten en er leven veel verschillende soorten vogels. Ontdek bijvoorbeeld de mooie natuur vanuit een vakantiepark Appelscha. In het plaatsje Heeg, gelegen in het hart van de Friese Meren. Vanuit een vakantieapark Heeg geniet u van een uniek watersport gebied zoals bij watersportpark De Pharshoeke. Hier kunt u zeilen, surfen, zwemmen en nog veel meer. Voor goede watersportmogelijkheden kunt u ook terecht bij een vakantiepark Makkum.

Denkt u er aan om uw hond mee op vakantie te nemen? Dan zal hij in de prachtige weidse natuur van Friesland heerlijk kunnen genieten. Bovendien zijn er in Friesland 5 hondenlosloopgebieden waar uw hond lekker kan rennen zonder riem om. U kunt ook eens een kijkje gaan nemen in een van de Friese elf steden. Vanaf uw vakantiepark Friesland zijn deze plaatsen allen gemakkelijk te bereiken. Met prachtige grachten en oude grachtenpanden zijn steden als Sneek, Leeuwarden en kleinere plaatsjes als Dokkum ook erg leuk om eens te bezoeken.

Bezienswaardigheden en attracties nabij uw vakantiepark Friesland

Franeker is niet alleen een van de Elf Steden, maar u kunt er ook de actuele stand van de planeten gaan bekijken in het oudste nog werkende planetarium ter wereld, het Eise Eisinga Planetarium. Zeehondencrèche Lenie ’t Hart ligt net buiten de Friese grenzen in de provincie Groningen. Daar kunt u een rondleiding krijgen door de zeehondencrèche. Dierentuin Aqua Zoo is een waterrijke dierentuin te Leeuwarden. En voor een dagje plezier voor het hele gezin kunt u terecht in attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. In ons online aanbod hebben wij ook vakantieparken in naastgelegen provincies zoals bijvoorbeeld Overijssel, Flevoland en Groningen. Bovendien zijn er regelmatig interessante last minute aanbiedingen naar vakantieparken in Nederland. U kunt dus ook op korte termijn gaan genieten in Friesland.

Vakantiepark Friesland: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag