Vakantieparken in Groningen - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Groningen - EuroRelais

Vakantieparken in Groningen

Groningen
Om het even wanneer
Gasten
Groningen
Om het even wanneer
Gasten
Wilt u Groningen ontdekken maar ook genieten van veel faciliteiten dan is een vakantiepark Groningen een goede keus.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Groningen ligt aan de Waddenzee en grenst verder aan de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe en aan het Duitse Nedersaksen. Groningen is één van de kleinste provincies van Nederland en daarnaast na Drenthe, Friesland en Zeeland ook het dunst bevolkt.

Alle vakantieparken Groningen liggen in een omgeving met veel natuurschoon. U kunt kiezen voor een kleinschalig bungalowpark of juist een compleet familiepark. Honden zijn over het algemeen toegestaan op de vakantieparken. In de vele natuurgebieden van Groningen kan uw viervoeter zich heerlijk uitleven.

Wat te doen vanuit uw vakantiepark Groningen?

In Groningen is veel verschillende natuur te vinden waaronder Werelderfgoed de Wadden. In dit bijzondere natuurgebied kunt u genieten van de flora en fauna door middel van een wadlopen of een boottochtje.

Voor actievelingen is Groningen een prima plek. Fiets bijvoorbeeld één van de prachtige fietsroutes die Groningen rijk is. U kunt er ook voor kiezen om een culinair avontuur, cultuur en natuur te combineren tijdens een wandeling door de stad Groningen. Leuke activiteit tijdens uw vakantie in Groningen.

De hoofdstad van Groningen die hetzelfde genaamd is, is ook zeker een bezoek waard. Deze inmiddels bruisende studentenstad kent een lange geschiedenis. Naast geschiedenis vindt u ook veel vernieuwende architectuur in deze stad.

Vanuit uw vakantiepark Groningen een dagje uit met de kinderen? Zeehondencrèche Pieterburen is een leuke plek waar u en uw kinderen alles leren over de zeehond. Wilt u juist alles van de natuur te weten komen, ga dan naar de Doe-Zoo in Leens. Op zoek naar wat spanning en avontuur? Bezoek dan de Wonderwereld in de bossen van Ter Apel. Na een drukke dag kunt u heerlijk uitrusten op uw vakantiepark in Groningen.

Vakantieparken in Groningen: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag