De mooiste vakantieparken in Hongarije

Veel mensen bezoeken Hongarije voor de hoofdstad Boedapest, maar dit land heeft zoveel meer te bieden. Kies om te verblijven op één van de vele vakantieparken in Hongarije en geniet vanuit daar van de prachtige omgeving. Hongarije ligt tussen maar liefst zeven landen in waaronder het geliefde Oostenrijk en het toeristisch steeds populairdere Kroatië. Door het land stromen twee grote rivieren namelijk de Donau en de Tisza.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Hongarije - geniet van de Oost-Europese gastvrijheid

De ongerepte natuur rondom deze rivieren is noemenswaardig en zeker de moeite waard om te bekijken.

Goedkoop op vakantie – in een land dat veel te bieden heeft

Vanuit uw vakantiepark Hongarije kunt u er ook op uit trekken naar het Balatonmeer. Dit meer heeft vooral in het Zuiden een langzaam aflopende bodem, ideaal voor een vakantie met de kinderen. Voor kinderen zijn ook de fantastische waterparken een ware beleving. Een dagje aan het Tiszameer is ook een aanrader, dit is het kleine broertje van het Balatonmeer en hier kunt u ook heerlijk zwemmen en genieten van diverse watersporten.

Als u op vakantie bent in Hongarije moet u natuurlijk ook de hoofdstad Boedapest gezien hebben. Tijdens een bezoek aan deze stad reist u als het ware door de tijd. Dit komt door de verschillende bouwstijlen die gecombineerd worden. Verblijven in een vakantiehuis of op een vakantiepark in Hongarije is behalve erg leuk ook nog eens heel betaalbaar. Daarnaast liggen ook de prijzen voor het eten, drinken en de activiteiten een stuk lager dan in andere populaire vakantielanden zoals Spanje en Italië.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe