Vakantieparken Hongarije  -  geniet van de Oost-Europese gastvrijheid  - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Hongarije  -  geniet van de Oost-Europese gastvrijheid  - EuroRelais

Vakantieparken Hongarije - geniet van de Oost-Europese gastvrijheid

Hongarije
Om het even wanneer
Gasten
Hongarije
Om het even wanneer
Gasten
Veel mensen bezoeken Hongarije voor de hoofdstad Boedapest, maar dit land heeft zoveel meer te bieden. Kies om te verblijven op één van de vele vakantieparken in Hongarije en geniet vanuit daar van de prachtige omgeving. Hongarije ligt tussen maar liefst zeven landen in waaronder het geliefde Oostenrijk en het toeristisch steeds populairdere Kroatië. Door het land stromen twee grote rivieren namelijk de Donau en de Tisza.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Hongarije: Beste aanbiedingen

Caravan Balatonfüred
3 aug. - 10 aug.
€154 per nacht
Vakantiepark ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Balatonfüred, Balatonfüred, Hongarije
Boek nu
Vakantiepark Balatonfüred
7 sep. - 14 sep.
-38%
€48
€30 per nacht
Vakantiepark 25 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.7
"Ruim voldoende" (39 beoordelingen)
Balatonfüred, Balatonfüred, Hongarije
Boek nu
Vakantiepark Clutihány
8 aug. - 15 aug.
-14%
€151
€129 per nacht
Vakantiepark 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.1
(23 beoordelingen)
Clutihány, Tihany, Hongarije
Boek nu
Bekijk alle deals

Veel mensen bezoeken Hongarije voor de hoofdstad Boedapest, maar dit land heeft zoveel meer te bieden. Kies om te verblijven op één van de vele vakantieparken in Hongarije en geniet vanuit daar van de prachtige omgeving. Hongarije ligt tussen maar liefst zeven landen in waaronder het geliefde Oostenrijk en het toeristisch steeds populairdere Kroatië. Door het land stromen twee grote rivieren namelijk de Donau en de Tisza. De ongerepte natuur rondom deze rivieren is noemenswaardig en zeker de moeite waard om te bekijken.

Goedkoop op vakantie – in een land dat veel te bieden heeft

Vanuit uw vakantiepark Hongarije kunt u er ook op uit trekken naar het Balatonmeer. Dit meer heeft vooral in het Zuiden een langzaam aflopende bodem, ideaal voor een vakantie met de kinderen. Voor kinderen zijn ook de fantastische waterparken een ware beleving. Een dagje aan het Tiszameer is ook een aanrader, dit is het kleine broertje van het Balatonmeer en hier kunt u ook heerlijk zwemmen en genieten van diverse watersporten.

Als u op vakantie bent in Hongarije moet u natuurlijk ook de hoofdstad Boedapest gezien hebben. Tijdens een bezoek aan deze stad reist u als het ware door de tijd. Dit komt door de verschillende bouwstijlen die gecombineerd worden. Verblijven in een vakantiehuis of op een vakantiepark in Hongarije is behalve erg leuk ook nog eens heel betaalbaar. Daarnaast liggen ook de prijzen voor het eten, drinken en de activiteiten een stuk lager dan in andere populaire vakantielanden zoals Spanje en Italië.

image-tag