Vakantieparken in Hunsrück - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Hunsrück - EuroRelais

Vakantieparken in Hunsrück

Hunsrück
Om het even wanneer
Gasten
Hunsrück
Om het even wanneer
Gasten
Op vakantie naar Duitsland? Wat dacht u van Hunsrück? Vanuit uw vakantiewoning op een vakantiepark Duitsland ontdekt u dit mooie laaggebergte. Het maakt deel uit van het indrukwekkende Rijnlands leisteenplateau.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Hunsrück: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Ferienpark Himmelberg
20 jan. - 27 jan.
-19%
€157
€ 109 per nacht
Vakantiepark 140 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.1
"Goed" (26 beoordelingen)
Ferienpark Himmelberg, Thalfang, Duitsland
Begin met boeken
Vakantiepark Gonnesweiler
29 jan. - 5 feb.
-71%
€400
€ 117 per nacht
Vakantiepark 73 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Gonnesweiler, Nohfelden, Duitsland
Begin met boeken
Vakantiepark Gonnesweiler
29 jan. - 5 feb.
-67%
€259
€ 83 per nacht
Vakantiepark 54 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Gonnesweiler, Nohfelden, Duitsland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Dit gebergte grenst aan de Rijn, de Moezel, de Nahe en de Saar. De hoogste berg is de 818 meter hogte Erbeskopf. Hier kunt u genieten van fiets- en wandeltochten vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark Hunsruck. Vanuit Nederland is het maar een stukje rijden naar Duitsland vakantieland!


Op vakantie in Duitsland

Maak tijdens een lang weekend of korte vakantie Duitsland kennis met de ongerepte natuur in Hunsrück. Ontdek de mooie flora en fauna en wie weet komt u een ijsvogel, wilde kat of das tegen. Natuurliefhebbers zitten hier goed, met glooiende landschappen en uitgestrekte hoogvlaktes kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Vanuit uw vakantiewoning op een vakantiepark maakt u ook een uitstapje naar de toeristische plaatsen Kastellaun, Simmem en Hermeskeil.

Tijdens een midweek of weekend weg in Duitsland brengt u ook een bezoek aan de wijnstreek Nahe. Hier vindt u prachtige stadjes als Bad Kreuznach en Bad Münster am Stein. Deze stadjes staan voor wellness, wijnfeesten en edelstenen. Er is genoeg te doen! Vanuit uw vakantiepark ontdekt u te voet, per fiets of met de auto de mooiste kastelen, kerken en burchten. In de zomer kunt u heerlijk zwemmen in het meer Het Bostal. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Natuurpark Saar-Hunsruck. Hier vindt u uitgestrekte weiden, bossen, velden, akkers en rivieren en moerassen. Ontdek tijdens een vakantie Duitsland wat u allemaal kunt doen in Hunsrück.

Vakantieparken in Hunsrück: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag