De mooiste vakantieparken in Emilia-Romagna

Emilia-Romagna is een regio in het noorden van Italië. Het heeft een oppervlakte van ruim 22.000 km2 en grenst aan de regio’s Toscane, Ligurië, Marche, Lombardije, Veneto en Piëmont. De belangrijkste stad van de regio is de hoofdstad Bologna. Een grote bron van inkomsten het toerisme en de export van streekproducten. Aan de kust van de Adriatische Zee liggen een aantal belangrijke kustplaatsen aan de prachtige Riviera Romagnala. Ideaal voor een relaxte vakantie aan de kust.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Emilia-Romagna

Heerlijke streekproducten van Emilia-Romagna

Uitstapjes vanuit een vakantiepark Emilia-Romagna

In deze bijzondere regio van Noord-Italië zijn er vele leuke uitstapjes die u kunt gaan maken. Wanneer u met kinderen reist is het wellicht leuk om een van de pretparken van de regio te bezoeken. Emilia-Romagna kent er een paar. Het bekendste is Mirabilandia in Savio nabij Ravenna. Jaarlijks komen er circa 1,8 miljoen. Er zijn gave achtbanen, een waterwereld en een 90m hoog reuzenrad. De achtbaan Katun heeft een vertical loop, cobra roll, flat spins, een horizontale helix en meer. Dat belooft een flinke adrenaline kick. Natuurlijk kunt u het ook rustiger aan doen. Italia in Miniatura is een soort Madurodam van Italië. Verder zijn de kunststeden Bologna, Parma en Ferrara echt een bezoekje waard! Vakantieparken Emilia-Romagna liggen in een bijzondere regio, waar je alles kunt vinden. Van waterpret, tot cultuur, tot heerlijk eten en nog heel veel meer.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe