De mooiste vakantieparken in Friuli-Venezia Giulia

Gelegen in het schitterende Italië ligt de regio Friuli Venezia Giulia. De regio ligt in het oosten van het land en grenst aan Veneto, Oostenrijk, Slovenië en aan de Adriatische zee. Uw vakantie begint met het zoeken van een vakantiehuis op een vakantiepark Italië. We hebben er genoeg! Tijdens een midweek of korte vakantie ontdekt u het veelzijdige landschap. In het noorden is het bergachtig, in het centrul heuvelachtig en in het zuiden wat platter.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Friuli Venezia Giulia


Op vakantie in Italië

Bezoek ook het in de vorige eeuw opgegraven Romeinse theater vanuit uw vakantiehuis op een grootschalig vakantiepark. Geniet op uw vakantiepark van faciliteiten als een zwembad,broodjesservice, sportactiviteiten en voor de kinderen een speeltuin en een miniclub.

Vanuit uw vakantiehuis Friuli Venezia Giulia bezoekt u Venetië. Laat u betoveren door deze stad, die elk jaar meer onder zeeniveau zakt Tijdens een stedentrip maakt u kennis met de bekende gondels, vissersbootjes en kleine straatjes. In Venetië geniet u van de mooie kunst en cultuur en bezoekt u het bekende San Marcoplein, de Dogenpaleis en de vele paleizen en kerken. Kom na een tocht door deze prachtige stad tot rust in uw gezellige vakantiewoning op een vakantiepark. Een leuke uitstapje is ook een tocht naar het eiland Isola di San Giorgio Maggiore of een boottochtje.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe