De mooiste vakantieparken in Kroatië

Kroatië wordt de laatste jaren ontdekt door steeds meer vakantiegangers, vooral de regio Istrië is zeer populair. Vooral als bestemming voor een heerlijk zonnige vakantie aan zee. De temperaturen in Kroatië zijn zeer aangenaam en de zon laat zich graag zien. Ook vakantieparken op de kroatische eilanden zijn heerlijk voor een zonvakantie. De lange kustlijn van Kroatië is afwisselend met vele mooie baaitjes en prachtig helder water.
EuroRelais heeft vakantieparken in
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Kroatië – een zonnige bestemming

Bezoek Kroatië met kinderen

Een vakantiehuisje op een vakantiepark Kroatië doet het altijd goed. Vooral wanneer u met kinderen reist. U kunt met uw kinderen een bezoekje gaan brengen aan de dierentuin National Parc Brioni of per waterfiets naar het wondermooie Robinson eiland. Ook zijn er vele grotten die u kunt gaan bezichtigen. Bij de Baredine grot zijn ook nog leuke andere dingen te doen voor uw kinderen zoals abseilen vanaf een klimwand. Vanuit uw vakantiehuis maakt u een uitstapje naar het eiland Krk, hier maakt u kennis met dit groene eiland met cultureel erfgoed, prachtige baaitjes, pittoreske plaatsjes en talloze restaurantjes.

Prachtige natuur

Naast de indrukwekkende kustlijn kunt u vanaf een vakantiepark in Kroatië ook de prachtige natuur in trekken. Zo kunt u een bezoek brengen aan een van de nationale parken waar u onder andere immense watervallen kunt gaan bekijken. U maakt er prachtige wandelingen langs bijvoorbeeld de bijzondere Plitvicemeren. Als u graag wat meer midden in de natuur wilt zitten in plaats van het meer glooiende landschap langs de kust kunt u kiezen voor een bestemming meer in het binnenland van Kroatië zoals Midden-Kroatië en Slavonië , vanuit waar u gemakkelijk een bezoekje aan de hoofdstad Zagreb kunt brengen. Bovendien is het een uitstekende omgeving voor een wandelvakantie. ’s Avonds kunt u lekker bijkomen in uw luxe bungalow of chalet op het vakantiepark.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe