De mooiste vakantieparken in Eilanden (Dalmatië)

Kroatië ligt in het zuiden van Europa. Het land is de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen als bestemming voor een vakantie aan zee, maar zeker ook voor de wintersport. Naast het prachtige vasteland van Kroatië heeft het land maar liefst 1185 eilanden. Slechts 67 hiervan zijn bewoond. Op een aantal van deze eilanden bieden wij accommodaties aan op vakantieparken zoals op Krk en Murter. Natuurlijk hoeft u niet heel uw vakantie op een hetzelfde eiland door te brengen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken op eilanden Kroatië

U kunt ook prima gaan eilandhoppen. Ook de eilanden Pag en Lošinj zijn erg mooi.

Verschillende eilanden Kroatië

Krk is een van de grootste Kroatische eilanden en is met een brug verbonden met het vasteland van Kroatië. Het eiland is kent een zeer afwisselend landschap. Krk is een zeer groen eiland, Het landschap is glooiend met afwisselend steenachtige, dorre, maar ook dicht begroeide gedeeltes. De Oostkust doet iets grilliger aan dan het midden en westen van het eiland. Door de vruchtbare bodem hebben ademen deze regio’s juist veel meer een mediterrane sfeer. Op het eiland Pag vindt u de gelijknamige stad Pag. De zoutpannen in deze stad zijn een bijzonder gezicht en worden door toeristen graag gefotografeerd. Ook staat dit eiland bekend om zijn heerlijke schapenkazen. Pag heeft voor toeristen genoeg te bieden en staat ook wel bekend als het Kroatische Ibiza. Op het eiland Murter kunt u goed terecht voor een familievakantie op een vakantiepark Kroatië. De stranden zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. In de avond kunnen de oudere kinderen gaan feesten in een van de gezellige beachbars. Het zandstrand van Betina in het noordoosten is een prachtig strand en in dit traditionele vissersdorp is het nog heerlijk rustig. Bezoek ook het nationaal park Kornati op Murter.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe