Vakantiepark Lichtenvoorde – Passie voor plezier in de Achterhoek! - EuroRelais base64Hash Vakantiepark Lichtenvoorde – Passie voor plezier in de Achterhoek! - EuroRelais

Vakantiepark Lichtenvoorde – Passie voor plezier in de Achterhoek!

Lichtenvoorde
Om het even wanneer
Gasten
Lichtenvoorde
Om het even wanneer
Gasten
Wilt u lekker op vakantie in de achterhoek, kijk dan eens naar een vakantiepark in Lichtenvoorde. Deze plaats in de provincie Gelderland heeft een rijke historie en is omgeven door een prachtig glooiend landschap.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

U komt met een verblijf op een van onze bungalowparken Lichtenvoorde dan ook helemaal tot rust in deze groene omgeving en voor de kinderen is er genoeg te beleven.

Beleef de cultuur van Lichtenvoorde

Keistad, zo wordt het dorp waarin uw vakantiepark Lichtenvoorde ligt ook wel genoemd. De stad heeft deze naam te danken aan de grote kei van ruim 20.000 kilogram die zich op de markt van Lichtenvoorde bevindt. In 1874 zouden 99 schoenmakers deze kei, ter ere van het 25-jarig regeringsjubileum van koning Willem II, over een afstand van 4 km naar het centrum hebben gesleept! Verder zijn er in de bosrijke omgeving van uw vakantiepark Lichtenvoorde ook vele boerderijen en oude kastelen te vinden, waardoor het lijkt of u terug in de tijd bent gegaan. Bovendien bevinden zich hier de grootste wijngaarden van Nederland! Maak een mooie fietstocht of wandeling langs de ruim 16 hectare aan wijngaarden of ga op bezoek bij de wijnboeren voor een rondleiding. Vergeet ook niet een heerlijk flesje mee te nemen naar uw bungalowpark Lichtenvoorde om ’s avonds te genieten van een Achterhoeks wijntje.

Activiteiten in de omgeving Lichtenvoorde

Wilt u er lekker op uit met de kinderen in de buurt van uw bungalowpark Lichtenvoorde, dan is een dagje Walibi World in Biddinghuizen of het Land van Jan Klaassen in Braamt een goed idee. Ook kunt u naar binnen-, en buitenpark Megapret in Lievelde, het brandweer-en stormrampenmuseum in Borculo of naar kinderboerderij de Heemtuin Freriks in Winterswijk. Natuurlijk kunt u ook terecht op een van onze vakantieparken Lichtenvoorde tijdens het jaarlijks terugkerende Bloemencorso dat iedere tweede zondag in september gehouden wordt of het Zwarte Cross festival dat eind juli plaats vindt. In Lichtenvoorde is altijd iets te doen en het draagt niet voor niets de slogan ‘Passie voor plezier’.

Vakantiepark Lichtenvoorde: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag