Vakantieparken in Luik  - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Luik  - EuroRelais

Vakantieparken in Luik

Luik
Om het even wanneer
Gasten
Luik
Om het even wanneer
Gasten
Genieten met het hele gezin tijdens een midweek op een vakantiepark in Luik. De parken zijn voorzien van diverse kindvriendelijke faciliteiten als een openlucht- en binnenzwembad, speeltuin, tennisbanen, minigolf en jeu de boules.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

In de regio zijn ook diverse dierenparken, grotten en een attractiepark. Geniet tijdens uw korte vakantie in Luik van de gezellige dorpjes en enorme diversiteit aan landschappen; de Hoge Venen, de Ardennen en de Maasvallei.

Vanuit uw vakantiepark Luik ontdekt u de cultuur die de stad rijk is; een rijke geschiedenis, musea en een schitterende architectuur. Wanneer u een korte vakantie Luik viert, mag u zeker de mijn van Blegny niet overslaan. Deze voormalige kolenmijn staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst, dwaal af tot 30 en 60 meter diepte en ontdek de geheimen van de steenkoolontginning. ’s Avonds komt u tot rust bij de open haard in uw knusse vakantiewoning op een vakantiepark in Luik.


Een vakantie in Luik

Verblijf tijdens uw lang weekend in Luik van het glooiende landschap, ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten. In Spa vindt u gloednieuwe thermen waar u heerlijk kunt ontspannen. Het is ook mogelijk om te kajakken, kanoën, mountainbiken en paardrijden. Uw veelzijdige vakantie begint met een vakantiepark in Luik. U wilt uw huisdier liever niet alleen thuis achterlaten? Er zijn diverse vakantieparken in Luik waar het mogelijk is om uw hond mee te nemen.

Boek een vakantiehuis in Luik en proef een Gaufre de Liège, een echte Luikse wafel. Bezoek ook het museum Grand Curtis, dit museum biedt u kunst en geschiedenis van zo’n 7000 jaar geleden, indrukwekkende tuinen en archeologische collecties. Voor een mooi en bijzonder uitzicht beklimt u de Bueren trap, gelegen aan de rand van het centrum. Een tip is ook een boottocht over de Maas, u bezoekt onder andere het historische hart van Luik en de Kathedraal. Bekijk het aanbod vakantieparken in Malmedy en boek vandaag nog uw vakantie naar Luik!

image-tag