Vakantieparken in Luxemburg - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Luxemburg - EuroRelais

Vakantieparken in Luxemburg

Luxemburg
Om het even wanneer
Gasten
Luxemburg
Om het even wanneer
Gasten
Luxemburg is misschien maar een klein landje, maar daarom zeker niet minder leuk. In het Noorden grenst Luxemburg aan de Belgische Ardennen. De natuur is er schitterend. U vindt er prachtige groene bossen met rivieren en heuvels. De omgeving is zeer geschikt voor een wandelvakantie of een tochtje op de mountainbike. Uw vakantiepark in Luxemburg ligt natuurlijk ook prachtig in de natuur. U kunt er terecht in een luxe bungalow, chalet, stacaravan of groepsaccommodatie.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Luxemburg: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Vielsalm
18 nov. - 25 nov.
-66%
€346
€118 per nacht
Vakantiepark 59 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Vielsalm, Luxemburg, België
Boek nu
Vakantiepark Vielsalm
18 nov. - 25 nov.
-70%
€405
€121 per nacht
Vakantiepark 59 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vielsalm, Luxemburg, België
Boek nu
Vakantiepark Vielsalm
18 nov. - 25 nov.
-69%
€443
€138 per nacht
Vakantiepark 59 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Vielsalm, Luxemburg, België
Boek nu
Bekijk alle deals

Zuidwaarts

Luxemburg vindt u in het zuiden van België. Het heeft een rivierlandschap, dat bezaaid ligt met pittoreske dorpjes. Er zijn ook beboste bergplateaus; de hoogste top is meer dan 650 meter hoog. De regio kent een rijke geschiedenis. In het zuiden van Luxemburg, Belgisch Lotharingen, ziet u glooiende heuvels met wijngaarden. De vele grotten zijn een bezoek waard. Bij uw vakantiepark in Luxemburg vertellen ze u er graag meer over.

Dierenrijk van Luxemburg

De omgeving van uw vakantiepark in Luxemburg is ongerept. De dichte loofbossen herbergen veel dieren; u komt er reeën, damherten en everzwijnen tegen. Ook vossen, lynxen en wilde katten kunnen worden gespot. Het gebied is populair bij vogelaars: aan zang –en roofvogels geen gebrek. Met een verrekijker bent u uren zoet. Vissers bevinden zich in het stroomgebied van de Ourthe, Aisne en de Lesse, dus vergeet ook uw hengel niet. Ze bijten nu eenmaal graag bij een vakantiepark in de Ardennen, Luxemburg.

Diversiteit in twaalf streken

Op stap vanuit uw vakantiepark in Luxemburg. Er wachten twaalf regio’s om ontdekt te worden, zoals de grensstreek Arlon. De gelijknamige hoofdstad is één van de oudste plekken in België en ligt vol met Romeinse schatten. Gelegen in een riviervallei, is Bastogne ook een bezoek waard. Wouden, bronnen en beekjes bepalen het landschap, afgewisseld door typische dorpjes en gehuchten. Ontdek het Belgische platteland met een vakantiepark in de Ardennen, Luxemburg.

Belgische bezienswaardigheden

Wie dol is op verhalen, moet beslist naar Redu. Het boekendorp ligt vlakbij een vakantiepark in Ardennen, Luxemburg. Het telt 20 boekhandels en trekt veel vertellers aan. Luister naar de verhalen over hevige strijd, heksen en kabouters. De regio kent ook veel legendes; zoals die van kasteel La Roche. Volgens de overlevering waakt er een spook genaamd Berthe over de ruïnes. Er valt zoveel te vertellen over België, dat een week niet genoeg is. Maak kennis met het land vanuit uw vakantiepark in Ardennen, Luxemburg.

Vakantieparken in Luxemburg

Natuurlijk wilt u de kinderen tijdens de vakantie verrassen. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden voor gezinsuitjes. Ga eens naar de grotten van Hotton of naar Houtopia Kinderwereld. Parc Chlorophylle en het Labyrint in Durbuy zijn ook absolute aanraders. Beter nog, neem de kleintjes mee naar het Euro Space Center. Hier kunnen ze in de huid van een astronaut kruipen. Voor meer tips kunt u terecht bij het EuroRelais vakantiepark in Ardennen, Luxemburg.

image-tag