Vakantieparken Mecklenburg-Vorpommern - vakantie naar Noordoost Duitsland - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Mecklenburg-Vorpommern - vakantie naar Noordoost Duitsland - EuroRelais

Vakantieparken Mecklenburg-Vorpommern - vakantie naar Noordoost Duitsland

Mecklenburg-Voorpommeren
Om het even wanneer
Gasten
Mecklenburg-Voorpommeren
Om het even wanneer
Gasten
In het Noordoosten van Duitsland ligt de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern of ook wel Mecklenburg-Voor Pommeren genoemd. Deze deelstaat heeft een oppervlakte van 23.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Mecklenburg-Vorpommern: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Zempin
2 nov. - 9 nov.
-43%
€124
€71 per nacht
Vakantiepark 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Zempin, Ostvorpommern, Duitsland
Boek nu
Vakantiepark Ueckermünde
7 sep. - 14 sep.
-32%
€126
€86 per nacht
Vakantiepark 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (41 beoordelingen)
Ueckermünde, Uecker-Randow, Duitsland
Boek nu
Vakantiepark Lubmin
2 nov. - 9 nov.
-48%
€121
€63 per nacht
Vakantiepark 45 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.5
"Ruim voldoende" (42 beoordelingen)
Lubmin, Ostvorpommern, Duitsland
Boek nu
Bekijk alle deals

180 km2 en heeft grenzen met onder andere de deelstaten Neder-Saksen en Brandenburg. In het Noorden grenst Mecklenburg-Vorpommern aan de Oostzee en in het Oosten aan Polen. De hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommern is Schwerin. Een leuke bezienswaardigheid in Schwerin is het kasteel dat op een eiland in het Schwerinermeer ligt. Kiest u voor een vakantie op een vakantiepark Duitsland, misschien is een vakantiepark Mecklenburg-Vorpommern dan wel iets voor u!

Mecklenburg-Vorpommern, heerlijk aan het water

In deelstaat Mecklenburg-Vorpommern kunt u terecht voor een vakantie aan de kust van de Baltische Zee. Maar naast de prachtige zee zijn er ook mooie rivieren zoals de Tollense en de Penne. Het water in de badplaatsen van Mecklenburg-Vorpommern wordt zeer goed beoordeeld op zuiverhuid. Wel zo’n prettig idee wanneer u bijvoorbeeld met kinderen reist.

Met kinderen op een vakantiepark Mecklenburg-Vorpommern

Reist u naar Duitsland met kinderen? Dan is er in Mecklenburg-Vorpommern genoeg voor ze te doen. Zo kunt u er kanotochten maken of een verfrissende duik nemen in een van de vele meren in deze regio. Deze lenen zich ook goed voor een dagje vissen met de kids. Welke vader vindt dat nou niet leuk? Op het nabijgelegen eiland Rügen worden piratenverhalen uit vroegere tijden nagespeeld met paarden, piratenschepen, roofvogels, kanonnen en meer. Ook kunt u de dierentuin van Schwerin, de Schwerin Zoo bezoeken. Waar onder andere een zeldzame Siberische tijger woont. Een vakantie naar Duitsland hoeft dus absoluut niet saai te zijn, wanneer u naar een vakantiepark Mecklenburg-Vorpommern afreist. Tevens hebben wij regelmatig leuke last minutes naar vakantieparken in Duitsland. Hou ze in de gaten!

Vakantieparken Mecklenburg-Vorpommern: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag