Vakantieparken in Namen - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Namen - EuroRelais

Vakantieparken in Namen

Namen
Om het even wanneer
Gasten
Namen
Om het even wanneer
Gasten
Bent u ook toe aan vakantie en wilt u heerlijk genieten van een vakantie in de Ardennen? Dan is een vakantiewoningop een vakantiepark in Namen een ideale bestemming voor u.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Namen: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Hastière
€48 per nacht
Vakantiepark 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (18 beoordelingen)
Hastière, Namen, België
Begin met boeken
Vakantiepark Hastière
€63 per nacht
Vakantiepark 54 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (8 beoordelingen)
Hastière, Namen, België
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Namen is de hoofdstad van Wallonië en een van de grootste steden in de Ardennen, het is qua grootte vergelijkbaar met Breda in Nederland. Vanuit uw vakantiepark in Namen bezoekt u het middeleeuwse centrum waar nieuw en oud elkaar ontmoeten; middeleeuwse panden worden afgewisseld met nieuwbouw en art Deco. Ook ziet u bouwwerken van de tijd van Napoleon, tijdens een wandeling door de stad ziet u alle eeuwen voor bij komen.


Vakantie in Namen

Een vakantiepark in Namen is ook ideaal om te winkelen, in het oude centrum liggen tal van leuke winkeltjes. Van hippe schoenen- en kledingzaken tot aan stoffige boekenwinkeltjes. Er zijn genoeg gezellige terrasjes en restaurants te vinden, geniet in Namen tijdens uw midweek of korte vakantie Ardennen. Ook als u van de rust wilt genieten kunt een vakantie Namen boeken. In de zomermaanden worden de oevers van de Maas omgetoverd tot een heus stadsstrand, geniet hier van een vakantie aan het water. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, neem ze mee tijdens een lang weekend Namen en bezoek de grote kermis, een folklore festival en maak een boottochtje over de maas.

Namen is een stad met vele bezienswaardigheden. Vanuit uw vakantiepark Namen bezoekt u het Belfort van Namen, één van de weinige nog bestaande delen van de oude stadsmuur van namen en Dee Saint-Loupkerk. Deze kerk werd in de 17e eeuw gebouwd en werd door de Jezuïeten opgedragen aan Saint-Ignace. U wilt uw hond liever niet thuis achterlaten? Neem hem of haar dan mee! Diverse vakantieparken in Namen bieden faciliteiten aan voor uw huisdier. Boek vandaag nog een weekend Ardennen en kom tot rust in een vakantiepark in Namen.

image-tag