De mooiste vakantieparken in Friesland

Wilt u er even lekker tussenuit? Maar u wilt daarvoor niet ver reizen. Dat is geen probleem. Op een vakantiepark Friesland kunt u terecht voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg. De luxe bungalows en chalets op het vakantiepark bieden genoeg ruimte aan bijvoorbeeld families met kinderen en grotere groepen. Friesland is een provincie waar genoeg te doen is voor het hele gezin. Door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap is Friesland benoemd tot mooiste provincie van Nederland.
EuroRelais heeft vakantieparken in
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Friesland – vakantie voor het hele gezin

De prachtige omgeving van een vakantiepark Friesland

Vanuit een vakantieapark Heeg geniet u van een uniek watersport gebied zoals bij watersportpark De Pharshoeke. Hier kunt u zeilen, surfen, zwemmen en nog veel meer. Voor goede watersportmogelijkheden kunt u ook terecht bij een vakantiepark Makkum.

Denkt u er aan om uw hond mee op vakantie te nemen? Dan zal hij in de prachtige weidse natuur van Friesland heerlijk kunnen genieten. Bovendien zijn er in Friesland 5 hondenlosloopgebieden waar uw hond lekker kan rennen zonder riem om. U kunt ook eens een kijkje gaan nemen in een van de Friese elf steden. Vanaf uw vakantiepark Friesland zijn deze plaatsen allen gemakkelijk te bereiken. Met prachtige grachten en oude grachtenpanden zijn steden als Sneek, Leeuwarden en kleinere plaatsjes als Dokkum ook erg leuk om eens te bezoeken.

Bezienswaardigheden en attracties nabij uw vakantiepark Friesland

Franeker is niet alleen een van de Elf Steden, maar u kunt er ook de actuele stand van de planeten gaan bekijken in het oudste nog werkende planetarium ter wereld, het Eise Eisinga Planetarium. Zeehondencrèche Lenie ’t Hart ligt net buiten de Friese grenzen in de provincie Groningen. Daar kunt u een rondleiding krijgen door de zeehondencrèche. Dierentuin Aqua Zoo is een waterrijke dierentuin te Leeuwarden. En voor een dagje plezier voor het hele gezin kunt u terecht in attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. In ons online aanbod hebben wij ook vakantieparken in naastgelegen provincies zoals bijvoorbeeld Overijssel, Flevoland en Groningen. Bovendien zijn er regelmatig interessante last minute aanbiedingen naar vakantieparken in Nederland. U kunt dus ook op korte termijn gaan genieten in Friesland.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe