De mooiste vakantieparken in Groningen

Wilt u Groningen ontdekken maar ook genieten van veel faciliteiten dan is een vakantiepark Groningen een goede keus. Groningen ligt aan de Waddenzee en grenst verder aan de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe en aan het Duitse Nedersaksen. Groningen is één van de kleinste provincies van Nederland en daarnaast na Drenthe, Friesland en Zeeland ook het dunst bevolkt. Alle vakantieparken Groningen liggen in een omgeving met veel natuurschoon.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Groningen

Wat te doen vanuit uw vakantiepark Groningen?

In Groningen is veel verschillende natuur te vinden waaronder Werelderfgoed de Wadden. In dit bijzondere natuurgebied kunt u genieten van de flora en fauna door middel van een wadlopen of een boottochtje.

Voor actievelingen is Groningen een prima plek. Fiets bijvoorbeeld één van de prachtige fietsroutes die Groningen rijk is. U kunt er ook voor kiezen om een culinair avontuur, cultuur en natuur te combineren tijdens een wandeling door de stad Groningen. Leuke activiteit tijdens uw vakantie in Groningen.

De hoofdstad van Groningen die hetzelfde genaamd is, is ook zeker een bezoek waard. Deze inmiddels bruisende studentenstad kent een lange geschiedenis. Naast geschiedenis vindt u ook veel vernieuwende architectuur in deze stad.

Vanuit uw vakantiepark Groningen een dagje uit met de kinderen? Zeehondencrèche Pieterburen is een leuke plek waar u en uw kinderen alles leren over de zeehond. Wilt u juist alles van de natuur te weten komen, ga dan naar de Doe-Zoo in Leens. Op zoek naar wat spanning en avontuur? Bezoek dan de Wonderwereld in de bossen van Ter Apel. Na een drukke dag kunt u heerlijk uitrusten op uw vakantiepark in Groningen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe