De mooiste vakantieparken in Lauwersoog

In het noorden van de provincie Groningen bevinden zich de vakantieparken Lauwersoog. Het stadje is vooral bekend als vertrekplaats van de boot naar Schiermonnikoog, maar heeft hiernaast nog veel meer te bieden. Bent u een echte visliefhebber, dan kunt u tijdens een verblijf op een bungalowpark Lauwersoog uw hart ophalen! U vindt hier namelijk een belangrijke vissershaven, waar ook regelmatig vissers uit Denemarken aanleggen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Lauwersoog

Proef dus zeker de dagelijks gevangen verse vis in één van de restaurants in de omgeving. Daarnaast kunnen ook wandelaars hier goed vertoeven. De Europese wandelroute E9 loopt bijvoorbeeld door het plaatsje. Deze route loopt helemaal van de kust van Portugal tot aan de Baltische staten.

Daarnaast kun u ervoor kiezen om tijdens uw verblijf op een vakantiepark Lauwersoog deel te nemen aan één van de unieke excursies. Deze zijn geschikt voor jong en oud, dus ook zeker een leuke optie als u met uw kinderen op vakantie bent. Wilt u bijvoorbeeld zelf zeehondjes die verzorgt zijn door Zeehondencrèche Lenie ’t Hart, vrijlaten in hun natuurlijke omgeving als ze herstelt zijn? Of de beroemde zandplaat Engelsmanplaat ontdekken en lopen over de bodem van de zee? Zomaar een paar bijzondere ervaringen die uw verlijf op een bungalowpark Lauwersoog compleet maken. Daarnaast zijn de vakantieparken Lauwersoog dichtbij het Lauwersmeer gelegen. Breekt het zonnetje door tijdens de zomermaanden, dan vindt u in het noordoosten van dit gebied een aantal recreatiestranden waar u lekker kunt zwemmen en een kleurtje op kunt doen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe