De mooiste vakantieparken in Andijk

Andijk is een klein dorpje in Noord-Holland en behoort tot de gemeente Medemblik in de regio West-Friesland. De naam Andijk komt van ‘aan de dijk’, aangezien Andijk direct aan het IJsselmeer gelegen is. Een verblijf in een van onze vakantieparken Andijk is dan ook erg geliefd onder de watersporters. Zeilen, surfen en varen of als u geen watersportliefhebber bent kunt u ook wandelen, fietsen of lekker op het strand zitten, om de hoek van uw vakantiepark Andijk.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Andijk – Geniet van een vakantie aan het water

Wandelen met de hond

Buiten het broedseizoen is het op sommige plaatsen toegestaan om uw hond los te laten lopen. Houdt u meer van een fietstocht met mooie uitzichten over het IJsselmeer, dan is de West-Friese omringdijk, vlakbij uw bungalowpark Andijk, een bezoek waard. Met deze 126 kilometer lange dijk uit 1250 heeft u steeds een ander uitzicht.

Leuke dagtripjes

Met een Andijk vakantiepark als uitvalsbasis, bent u ook zo in havenstadjes als Medemblik, Enkhuizen en Hoorn, maar ook de hoofdstad Amsterdam ligt binnen handbereik. Met de kinderen is het leuk om een bezoekje te brengen aan kinderboerderij de Put. Hier kunnen ze geitjes eten geven, konijntjes aaien en hangbuikzwijntjes bekijken. Ook zijn er leuke speelweides waar ze zich prima kunnen vermaken op steenworp afstand van uw vakantiepark Andijk. Door de directe ligging aan het water is het ook mogelijk om een bootje te huren en samen een hengeltje uit te gooien of een tochtje over het IJsselmeer te maken om te genieten van de rust en ruimte om u heen.

Wilt u meer weten over Andijk en de omgeving van uw Andijk vakantiepark, bezoek dan eens het Poldermuseum of neem een kijkje bij het Saet & Cruytmuseum. Hier wordt de teelt, bewerking, verpakking en de verkoop van tuinbouwzaden van vroeger en nu getoond en uitgelegd. Daarnaast is het Hoedenmuseum ‘Zet ‘m op’ ook erg aan te raden als u in een vakantiepark Andijk verblijft. Voor de kinderen is een leuke vragenlijst over de verschillende hoeden die er te zien zijn.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe