De mooiste vakantieparken in Schiermonnikoog

Vakantieparken Schiermonnikoog zijn gelegen op kleinste Waddeneiland in Nederland. Maar zoals het spreekwoord als zegt: klein maar fijn! Want het gehele eiland is erkent als nationaal park. Vanuit uw bungalowpark Schiermonnikoog heeft u toegang tot het breedste strand van Europa. Ontdek dit stukje ongeschonden natuur en geniet van de rust die u hier vindt. Het eiland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Groningen of Friesland. Bent u met de auto?
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Schiermonnikoog – Genieten van de ruimte en ongerepte natuur

Dan mag u deze achterlaten op de parkeerplaats in Lauwersoog, want het Schiermonnikoog is geheel autovrij. Uw bungalowpark Schiermonnikoog bereikt u dan eenvoudig met de bus of taxi. Houdt u er wel verder wel rekening mee dat bij de meeste verblijven een verblijf met de hond niet is toegestaan.

Verrassend sportief en gevarieerd

Tijdens uw verblijf in een vakantiepark Schiermonnikoog kunt u naast het genieten van de ongerepte natuur een grote variatie aan sportieve activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje strandgolf of vliegeren met de kids! Liever wat meer actie, dan zijn behoren zelfs kitesurfen en blow karten tot de mogelijkheden.

Gedurende uw verblijf bij een vakantiepark Schiermonnikoog op de Waddeneilanden, kunt u er ook voor kiezen aan een leuke excursie deel te nemen. De Balg Expres brengt u bijvoorbeeld naar het meest oostelijke puntje van het eiland. Dit is de meest favoriete locatie voor zeehonden, en u spot hier met een beetje geluk een aantal van deze leuke beestjes! Daarnaast is dit ook de ideale plek voor het vinden van prachtige grote schelpen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe