Vakantieparken in Nord-Pas de Calais - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Nord-Pas de Calais - EuroRelais

Vakantieparken in Nord-Pas de Calais

Nord-Pas-de-Calais
Om het even wanneer
Gasten
Nord-Pas-de-Calais
Om het even wanneer
Gasten
Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark in Frankrijk maakt u kennis met de regio Nord-Pas de Calais. Deze regio is opgedeeld in twee departementen, namelijk Nord en Pas de Calais.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Bezoek tijdens een midweek of lang weekend weg de hoofdstad van Nord; Lille. De hoofdstad van Pas de Calais is Arras en ook zeker een bezoek waard tijdens een korte vakantie. De steden hebben een rijke geschiedenis, levendige cultuur een verrassende musea, ideaal om te bekijken tijdens een stedentrip.

Er is genoeg te doen tijdens uw vakantie in Nord-Pas de Calais. U kunt genieten van allerlei sportieve activiteiten in de buitenlucht zoals golfen, wandelen, paardrijden en fietsen. Met 80 fietsroutes met – of zonder thema is deze regio een waar paradijs voor fietsliefhebbers. Deze paden nemen u mee door bosrijke heuvels, glooiende velden en waterrijke gebieden. Tijdens uw vakantie op een vakantiepark Nord-Pas de Calais maakt u een uitstapje naar Engeland via de kanaaltunnel. Hier zullen uw kinderen ook erg van genieten.

Op vakantie in Nord-Pas de Calais

Tijdens een vakantie in Nord-Pas de Calais geniet u van diverse faciliteiten op uw vakantiepark. Verschillende parken hebben een zwembad, sportmogelijkheden, internettoegang en wellnessactiviteiten. Op sommige parken is het zelfs mogelijk om uw hond mee te nemen! Een vakantie aan zee is ook mogelijk, dit kan aan de paalkust. Deze kustlijn loopt van Duinkerke tot Berck, langs het kanaal. Ontdek hier de vlakke kust, mooie duinen en witte krijtrotsen met steile kliffen. Het achterland is ook een bezoek waard tijdens een korte vakantie of lang weekend weg.

Er zijn nog meer plaatsen die u zeker niet mag overslaan tijdens een vakantie Nord-Pas de Calais. In Lille bezoekt u het Palais des Beaux Arts en ontdekt u één van de mooiste kunstcollecties en werk van onder andere Rubens en Van Dyck. Voor een heerlijk vers visje kunt u terecht in Boulogne-sur-Mer; de grootste vissershaven van Frankrijk. De stad Arras staat bekend om zijn mooie architectuur en strijd in dit gebied tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark ontdekt u het allemaal zelf.

Vakantieparken in Nord-Pas de Calais: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag