Vakantieparken Normandië - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Normandië - EuroRelais

Vakantieparken Normandië

Normandië
Om het even wanneer
Gasten
Normandië
Om het even wanneer
Gasten
De natuurlijke regio Normandië bestaat uit de regio’s Haute-Normandie en Basse-Normandie in het noordwesten van Frankrijk. Tussen Picardië en Bretagne.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Normandië: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Villers-sur-Mer
28 sep. - 5 okt.
-42%
€111
€65 per nacht
Vakantiepark 77 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.2
"Goed" (61 beoordelingen)
Villers-sur-Mer, Calvados, Normandië
Begin met boeken
Vakantiepark Auberville
16 sep. - 23 sep.
-74%
€264
€68 per nacht
Vakantiepark 50 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (295 beoordelingen)
Auberville, Calvados, Normandië
Begin met boeken
Vakantiepark Les Barils
31 jan. - 7 feb.
-79%
€518
€109 per nacht
Vakantiepark 64 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Les Barils, Eure, Normandië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Ga deze bijzondere regio ontdekken vanaf een vakantiepark Normandië. De prachtige pittoreske dorpjes, bossen, historische steden en het mooie groene achterland zullen u verrassen. In Normandië kunt u terecht voor een aangename vakantie aan zee. De temperaturen zijn er ’s zomers niet extreem warm, zo rond de 24 graden. Vanwege deze milde temperaturen kunt u hier ook goed met kinderen een dagje naar zee.

Toerisme bij vakantieparken Normandië

In Normandië zijn vele toeristische bezienswaardigheden. De Pont de Normandie is een van de meest indrukwekkende bruggen ter wereld. Honfleur is een prachtige stad aan de monding van de Seine. Vooral de haven van Honfleur is erg geliefd bij toeristen. De D-Day landingsplaatsenstranden zijn een hele belangrijke bezienswaardigheid in de regio. Velen zien deze plekken ook wel als de plek van het begin van het einde van de Tweede wereldoorlog. In de regio zijn nog vele andere bezienswaardigheden te zien die met deze oorlog van doen hebben. In Colleville-Sur-Mer vindt u onder andere een groot Amerikaans kerkhof.

Een aantal andere leuke bezienswaardigheden zijn de krijtrotsen langs de kust, het Monethuis in Giverny en de stad Rouen. Wanneer u op vakantie gaat naar Normandië moet u ook zeker een keer zeevruchten eten. Wilt u van alles wat proeven? Dan bestelt u een plateau de fruits de mer in een van de vele visrestaurantjes. Normandië is tevens producent van een aantal bekende kazen en dranken zoals de camembert, de livarot, maar ook van calvados en cider. Ontdek deze geweldige regio vanaf een vakantiepark Normandië.

Vakantieparken Normandië: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag