Vakantieparken Overijssel - prachtige Nederlandse provincie - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Overijssel - prachtige Nederlandse provincie - EuroRelais

Vakantieparken Overijssel - prachtige Nederlandse provincie

Overijssel
Om het even wanneer
Gasten
Overijssel
Om het even wanneer
Gasten
Voor een relaxte vakantie hoeft u echt niet ver te reizen. Wat dacht u van een vakantie in een luxe chalet of bungalow op een vakantiepark Overijssel?
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Overijssel: Beste aanbiedingen

Huis Kampen
9 nov. - 16 nov.
-54%
€150
€69 per nacht
Vakantiepark 30 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Kampen, Overijssel, Nederland
Begin met boeken
Chalet Kampen
23 mei - 30 mei
-58%
€203
€86 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (33 beoordelingen)
Kampen, Overijssel, Nederland
Begin met boeken
Chalet Kampen
9 nov. - 16 nov.
-54%
€157
€72 per nacht
Vakantiepark 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (15 beoordelingen)
Kampen, Overijssel, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Overijssel ligt in het Oosten van Nederland en heeft grenzen met de provincies Drenthe, het in de Zuiderzee gelegen Flevoland en bosrijk Gelderland. In het oosten grenst Overijssel aan Nedersaksen, een deelstaat van Duitsland.

Met kinderen naar een vakantiepark Overijssel

Op een vakantiepark Overijssel kunt u terecht met een grote groep, maar natuurlijk ook voor een leuke gezinsvakantie met kinderen. Vanuit uw luxe bungalow, chalet of villa kunt u vele leuke uitstapjes gaan maken in de regio. Zo kunt u een bezoekje brengen aan een van de gave attractieparken in Overijssel. Het grootste attractiepark van de regio is natuurlijk Slagharen. U vindt er spannende attracties voor alle leeftijdscategorieën zoals leuke glijbanen, een reuzenrad en ritjes op een pony voor de kleintjes. Voor de grotere kinderen zijn er spannende attracties zoals de Free Fall en de Thunder Loop achtbaan. Een ander attractiepark dat zeker een bezoekje waard is Avonturenpark Hellendoorn met leuke attracties voor jong en oud. In Kallenkotte vind je het Indonesisch dierenpark Taman Indonesia. Daar kunt u vele Indonesische diersoorten gaan bewonderen. Ook wordt er veel aandacht besteden aan verschillende aspecten van de Indonesische cultuur.

Wandelen en fietsen vanaf vakantieparken Overijssel

Een vakantiepark Overijssel is tevens een goed beginpunt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten en dus ook erg leuk als last minute bestemming, denk bijvoorbeeld is aan een vakantiepark Paasloo. De regio kent een fietsroutenetwerk van duizenden kilometers en heeft een afwisselend landschap met natuurparken als de Sallandse Heuvelrug en de Weerribben. Het Vechtdal is ook zeker prachtig, een gebied dat u bijvoorbeeld vanuit een vakantiepark Ommen of een vakantiepark Dalfsen kunt ontdekken. Al met al is Overijssel zeker een bezoekje waard.

Vakantieparken Overijssel: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag