De mooiste vakantieparken in Polen

Vakantieparken in Polen zijn een prima bestemming voor een vakantie met de kinderen of met een groep vrienden. Polen is goed te bereiken met de auto en er is voor iedereen wat te zien of te doen. Het land heeft een prachtige natuur met veel landelijke gebieden. Ook voor een vakantie aan zee of een wandelvakantie kunt u gerust naar Polen. Vakantieparken in Polen zijn een prima bestemming voor een vakantie met de kinderen of met een groep vrienden.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Polen - even iets anders

De Baltische kust

Polen grenst aan de Oostzee. De Baltische kust is uitermate geschikt voor een heerlijke strandvakantie en is nog redelijk onontdekt. Toch weten steeds meer mensen de mooie stranden aan de Oostzee te waarderen. ’s Zomers bieden de mooie witte zandstranden vele mogelijkheden voor een heerlijke stranddag. En tijdens de koudere jaargetijden is een strandwandeling een goede manier om eens even heerlijk uit te waaien. Vanaf vakantieparken Polen bezoekt u deze stranden en nog veel meer leuke bezienswaardigheden in Polen.

Ook uw kinderen zullen zich in Polen goed kunnen vermaken. Op vakantieparken Polen zijn speeltuintjes en zwembaden. U kunt er fietsen huren of gaan paardrijden. Breng een bezoekje aan het dolfinarium in Miedzyzdroje of ga naar het Nationaal park waar u gezamenlijk een fijne wandeling maakt en uw kinderen lekker kunnen ravotten.

Oude steden en bezienswaardigheden

Polen kent vele oude steden die u kunt gaan bekijken. Denkt u eens aan Warschau, Gdansk, Krakau of Poltusk in Mazovië. Het historische centrum van Warschau staat niet voor niks vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst. Wanneer u Polen bezoekt mag natuurlijk een bezoek aan het indrukwekkende concentratiekamp Auschwitz niet ontbreken. Het zal een uitstapje zijn dat u niet snel zult vergeten. Kortom, een vakantie naar een vakantiepark Polen heeft u veel verrassends te bieden.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe