Vakantieparken Polen - even iets anders - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Polen - even iets anders - EuroRelais

Vakantieparken Polen - even iets anders

Polen
Om het even wanneer
Gasten
Polen
Om het even wanneer
Gasten
Vakantieparken in Polen zijn een prima bestemming voor een vakantie met de kinderen of met een groep vrienden. Polen is goed te bereiken met de auto en er is voor iedereen wat te zien of te doen. Het land heeft een prachtige natuur met veel landelijke gebieden. Ook voor een vakantie aan zee of een wandelvakantie kunt u gerust naar Polen. Vakantieparken in Polen zijn een prima bestemming voor een vakantie met de kinderen of met een groep vrienden.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Polen: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Szczyrk
31 aug. - 7 sep.
€188 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 8 gasten ∙ 2 slaapkamers
Szczyrk, Powiat Bielski, Polen
Boek nu
Vakantiepark Choczewo
27 jul. - 3 aug.
€185 per nacht
Vakantiepark 56 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Choczewo, Powiat Wejherowski, Polen
Boek nu
Bekijk alle deals

Vakantieparken in Polen zijn een prima bestemming voor een vakantie met de kinderen of met een groep vrienden. Polen is goed te bereiken met de auto en er is voor iedereen wat te zien of te doen. Het land heeft een prachtige natuur met veel landelijke gebieden. Ook voor een vakantie aan zee of een wandelvakantie kunt u gerust naar Polen.

Vakantieparken in Polen zijn een prima bestemming voor een vakantie met de kinderen of met een groep vrienden. Polen is goed te bereiken met de auto en er is voor iedereen wat te zien of te doen. Het land heeft een prachtige natuur met veel landelijke gebieden. Ook voor een vakantie aan zee of een wandelvakantie kunt u gerust naar Polen. Met zijn prachtige natuur in het Poolse Woud en het Tatragebergte zal Polen versteld doen staan.

De Baltische kust

Polen grenst aan de Oostzee. De Baltische kust is uitermate geschikt voor een heerlijke strandvakantie en is nog redelijk onontdekt. Toch weten steeds meer mensen de mooie stranden aan de Oostzee te waarderen. ’s Zomers bieden de mooie witte zandstranden vele mogelijkheden voor een heerlijke stranddag. En tijdens de koudere jaargetijden is een strandwandeling een goede manier om eens even heerlijk uit te waaien. Vanaf vakantieparken Polen bezoekt u deze stranden en nog veel meer leuke bezienswaardigheden in Polen.

Ook uw kinderen zullen zich in Polen goed kunnen vermaken. Op vakantieparken Polen zijn speeltuintjes en zwembaden. U kunt er fietsen huren of gaan paardrijden. Breng een bezoekje aan het dolfinarium in Miedzyzdroje of ga naar het Nationaal park waar u gezamenlijk een fijne wandeling maakt en uw kinderen lekker kunnen ravotten.

Oude steden en bezienswaardigheden

Polen kent vele oude steden die u kunt gaan bekijken. Denkt u eens aan Warschau, Gdansk, Krakau of Poltusk in Mazovië. Het historische centrum van Warschau staat niet voor niks vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst. Wanneer u Polen bezoekt mag natuurlijk een bezoek aan het indrukwekkende concentratiekamp Auschwitz niet ontbreken. Het zal een uitstapje zijn dat u niet snel zult vergeten. Kortom, een vakantie naar een vakantiepark Polen heeft u veel verrassends te bieden.

image-tag