De mooiste vakantieparken in Algarve

De Algarve ligt in het zuiden van Portugal en grenst in het zuidoosten aan Spanje. Faro is de hoofdstad van dit gebied. Er heerst een Mediterraan klimaat in dit populaire gebied, wat betekent veel zonuren en weinig regenval. Heerlijk om te verblijven op een vakantiepark in de Algarve zowel in de zomer als in de winter. De Algarve heeft een diverse kustlijn. In het westen treft u hoge vreemdgevormde rotswanden aan en voelt u de wind van de Atlantische Oceaan.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Algarve – Sfeervolle Portugese kust

Algarve staat voor diversiteit

Ongetwijfeld één van de populairste bestemmingen van de Algarve is Albufeira. Naast twee gezellige centra vindt u er ook veel grotten en het schoonste en veiligste strand van Europa: het Falesia strand. Vanuit uw vakantiepark in de Algarve ervaart u het mooie Albufeira. Praia da Rocha is een badplaats met veel rotsformaties en een breed zandstrand, zeker een bezoekje waard. Wilt u een stedentrip maken? Bezoek dan hoofdstad Faro met oude stadsdeel en indrukwekkende stadspoort.

Wandelaars kunnen hun hart ophalen in gebieden als het Serra da Monchique gebergte. In deze gebieden vindt u veel wandelgebieden. Wilt u genieten van het uitzicht? Bezoek dan Cabo da Sao Vicente. Dit is het meest zuidwestelijke puntje van Europa.

Vakantieparken in de Algarve zijn er in overvloed. Zowel rustige parken met prachtige golfbanen voor de golfliefhebbers als levendige grote vakantieparken voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen zich daarnaast prima vermaken bij onder andere Aqualand, een groot waterpark met glijbanen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe