Vakantieparken in Saarland - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Saarland - EuroRelais

Vakantieparken in Saarland

Saarland
Om het even wanneer
Gasten
Saarland
Om het even wanneer
Gasten
Geniet tijdens een korte vakantie of midweek Duitsland van een vakantie in Saarland. Ontdek het Saarland actief en trek er op uit, te voet of met de fiets. In Saarland liggen diverse fietsroutes welke zich focussen op gezellig fietsplezier en afwisseling.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Saarland: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Gonnesweiler
13 jan. - 20 jan.
-69%
€836
€258 per nacht
Vakantiepark 146 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Gonnesweiler, Nohfelden, Saarland
Begin met boeken
Vakantiepark Gonnesweiler
2 dec. - 9 dec.
-63%
€422
€158 per nacht
Vakantiepark 97 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Gonnesweiler, Nohfelden, Saarland
Begin met boeken
Vakantiepark Gonnesweiler
11 nov. - 18 nov.
-64%
€259
€94 per nacht
Vakantiepark 54 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Gonnesweiler, Nohfelden, Saarland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Zo vindt u er grensoverschrijdende tochten naar Luxemburg of Frankrijk maar ook gezinsvriendelijke fietstrajecten. Ideaal als u met de kinderen op vakantie bent. Vanuit uw vakantiewoning maakt u kennis met de Saar-Radweg. Deze lange afstandsroute is door de Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club vier sterren bekroond. Na een lange fietstocht rust u heerlijk uit in uw gezellige vakantiehuis op een vakantiepark Duitsland.


Wat de doen in Saarland

Vanuit uw vakantiehuis is er nog veel meer te doen dan alleen fietsen. In Saarland lopen ongeveer 50 premium wandelroutes, deze routes zijn van uitstekende kwaliteit en laten u kennis maken met de ongerepte natuur. Ook maakt u kennis met ‘de mooiste wandelroute van Duitsland, waarvan er vier in Saarland liggen. De 180 kilometer lange Saar-Hunsrück-Steig is zelfs verkozen tot mooiste langeafstandroute. Vanuit uw vakantiewoning op een vakantiepark Duitsland ontdekt u het allemaal zelf!

Naast fietsen en wandelen kunt u natuurlijk ook gewoon genieten van de faciliteiten op uw vakantiepark Duitsland. Wat dacht u van een verfrissende duik in het zwembad, een potje tennis op de tennisbaan of even heerlijk ontspannen in de sauna. Het is zelfs mogelijk om uw hond mee te nemen, zo hoeft u uw viervoeter dus niet te missen als u op vakantie bent. De roerige geschiedenis van Saarland heeft veel sporten achtergelaten. Van archeologische vondsten tot aan monumentale ijzersmelterijen, u ontdekt het vanuit uw vakantiehuis Saarland. Een bezoek aan de Ludwigkirche of het museum van Villeroy en Boch is ook zeker de moeite waard.

Vakantieparken in Saarland: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag