Vakantieparken Sardinië - eiland in de Middellandse Zee - EuroRelais base64Hash Vakantieparken Sardinië - eiland in de Middellandse Zee - EuroRelais

Vakantieparken Sardinië - eiland in de Middellandse Zee

Sardinië
Om het even wanneer
Gasten
Sardinië
Om het even wanneer
Gasten
Sardinië ligt in de Middellandse Zee en hoort bij Italië. Het ligt ten zuiden van het Franse eiland Corsica en heeft een oppervlakte van 24.090 km2.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Sardinië: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Porto Tramatzu
20 apr. - 27 apr.
-76%
€159
€38 per nacht
Vakantiepark ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (115 beoordelingen)
Porto Tramatzu, Villaputzu, Sardinië
Begin met boeken
Vakantiepark San Teodoro
5 okt. - 12 okt.
-8%
€75
€69 per nacht
Vakantiepark 35 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
San Teodoro, Sassari, Sardinië
Begin met boeken
Vakantiepark Pirotto Li Frati
20 apr. - 27 apr.
-19%
€75
€60 per nacht
Vakantiepark 45 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Pirotto Li Frati, Badesi, Sardinië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Men denkt bij een vakantie naar Italië vaak direct aan het vasteland, met bekende regio’s als Toscane en Venetië. Of een vakantie aan de wateren van het Gardameer of het Lago Maggiore. Vaak wordt het prachtige eiland Sardinië een beetje vergeten. En dat zou niet zo mogen zijn. Want Sardinië is een geweldig vakantie eiland. Er zijn aanlokkelijke stranden en historische bezienswaardigheden. De natuur is er wild met heuvels en bergen. Het klimaat op Sardinië is subtropisch, mediterraan en daarom ideaal voor een zomerse vakantie aan zee. Op een vakantiepark Sardinië kunt u terecht voor een geweldige vakantie met de hele familie.

Een vakantiepark Sardinië, een heerlijke vakantiebestemming

Op Sardinië vindt u nog ongerepte natuur. Het is er groen en de bergen zijn ruig. In het noordwesten vindt u het Parco Regionale di Porto Conte. Een wondermooi mediterraan landschap. U kunt hier prachtige wandelingen maken en heerlijk uitwaaien aan zee. In het zuiden ligt het oudste natuurreservaat van het eiland, Monte Arcosu. Op Sardinië staan torens die in de bronstijd daar gebouwd zijn. Deze noemt met Nuraghi. De bekendste Nuraghi zijn die van Su Nuraxi. Deze staan tevens vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In de fraaie natuur van Sardinië zijn ruim 60 verschillende orchideesoorten te vinden.

Leuke uitjes op Sardinië

Vanaf vakantieparken Sardinië kunt u vele leuke uitjes maken. Bezichtig een bijzonder stukje geschiedenis en ga eens naar de Anghelu Ruju Necropolis in Alghero. Hier zijn opgravingen die dateren uit 3000 v.Chr. Ook in de buurt van Alghero vindt u de grotten van Neptunes. Deze en andere leuke plekken op Sardinië liggen allemaal op een steenworp afstand van vakantieparken Sardinië. Maak tijdens uw vakantie op Sardinië een uitstapje naar het kustdorpje Palau en geniet hier van een prachtig strand, natuur en cultuur.

image-tag