De mooiste vakantieparken in Costa Blanca

De Costa Blanca is gelegen in het zuidoosten van Spanje en grenst aan de Costa del Azahar en de Costa de Almeria. Costa Blanca is de Spaanse vertaling van witte kust. De regio wordt zo genoemd vanwege de amandelteelt in het verleden. Vanaf uw vakantiepark Costa Blanca kunt u veel van dit prachtige stukje Spanje zien. Denkt u aan de Costa Blanca dan denkt u waarschijnlijk aan zon, zee en strand. Dit komt door de vele lange zandstranden die de regio rijk is.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Costa Blanca – Mooi stukje Spanje

Heerlijk vertoeven aan de Costa Blanca

Benidorm is een populaire vakantiebestemming in deze regio. In de zomer is het hier druk en is het nachtleven bruisend. In de winter zijn er overwinteraars in overvloed. Het strand van deze stad behoort tot de witste van Europa. Een stedentrip naar de stad Alicante is ook zeker de moeite waard. Tijdens één van de vele wandelingen die u kunt doen in de stad ziet u veel terug uit het Arabische verleden. Wilt u graag terug naar de tijd van gekleurde vissersbootjes? Dan moet u ongetwijfeld Dénia bezoeken. Vakantieparken aan de Costa Blanca vindt u in alle gebieden en in verschillende soorten en maten.

Houdt u van wandelen dan is dit een ideale regio om te bezoeken. Wandelen door het prachtige binnenland of juist langs de kust is mogelijk door de vele wandelroutes. Na een lange wandeling kunt u heerlijk bijkomen op uw vakantiepark aan de Costa Blanca. U kunt er ook voor kiezen om de avond door te brengen in een typisch Spaans restaurant. Rijst- en visgerechten vindt u op iedere kaart zowel in de stad als in het binnenland. Typisch snoepgoed uit deze streek is noga, verkrijgbaar in allerlei smaken vaak vermengd met amandel.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe