De mooiste vakantieparken in Costa Brava

Deze drukbezochte streek in het Middellandse Zeegebied is onderdeel van de regio Catalonië in Spanje. De kust in dit gebied is wild en u vindt er veel rotsformaties die uitlopen tot in zee. Deze uitlopers komen vanuit de Pyreneën. De regio is mede populair door het mediterrane klimaat met vele zonuren. Verblijf op een vakantiepark aan de Costa Brava en geniet onder andere van de zon, zee en het strand. Bekende badplaatsen als Lloret de Mar, Calella en Malgrat de Mar liggen in deze streek.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Costa Brava – Dé populaire streek van Spanje

Costa Brava - Meer dan zon zee strand

Natuurlijk leent de Costa Brava zich ook prima voor stedentrips. Wereldstad Barcelona is namelijk gevestigd in deze streek. Barcelona is zo veelzijdig. Bekijk de werken van Gaudi, flaneer over de Ramblas of ga heerlijk relaxen op het stadsstrand van Barcelona. Boek een vakantiepark Costa Brava in de buurt van Barcelona want deze stad moet u gezien hebben! De historische binnenstad van Girona is ook een bezoekje waard. Loop door de smalle steegjes en steile straatjes naar de Joodse wijk of de Arabische baden.

Vakantieparken aan de Costa Brava zijn voor kinderen een waar paradijs. Dit komt door de zwembaden, activiteiten en kinderclubs. Wilt u er een dagje op uit met uw kinderen, dan is de boot van l’Estartit naar de Medeseilanden een aanrader. De boot heeft een glazen bodem waardoor u de vissen ziet zwemmen.

U kunt het waarschijnlijk bijna niet geloven maar aan de Costa Brava vindt u ook een wintersportgebied. Een gebied om te wintersporten in de winter en evenementen te organiseren in de zomer. Zoek zorgvuldig uw favoriete plek en boek uw perfecte vakantiepark aan de Costa Brava.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe