De mooiste vakantieparken in Costa Calida

Deze Spaanse Costa ligt in de regio Murcia en grenst in het noorden aan de Costa Blanca en in het zuiden aan de Costa de Almería. De Nederlandse vertaling voor Costa Calida is warme kust, wat door het goede klimaat ook zeer toepasselijk is. Wilt u een gebied iets minder toeristisch dan bijvoorbeeld de Costa Brava? Boek dan een vakantiepark Costa Calida. In dit deel van Spanje ervaart u het “echte Spanje” nog.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Costa Calida – één van de gezondste gebieden ter wereld

Actievelingen en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen

Wilt u genieten van cultuur en geschiedenis, plan dan een stedentrip naar de hoofdstad van Costa Calida Murcia. De mooie kathedraal gelegen aan het einde van hoofdstraat La Traperia is een bezoekje waard. Verblijf op een vakantiepark Costa Calida om de omgeving te verkennen.

Voor watersporters is de Costa Calida een waar paradijs. Vooral de Mar Menor is populair door de kleine golven en weinig stromingen. Door dit alles is een vakantie Costa Calida samen uw kinderen ideaal. Ook natuurreservaten vindt u er in overvloed. Geniet hier van de natuur door middel van een wandeling, een fietstocht of een ritje te paard.

Kortom Costa Calida is een rustige regio met veel natuurschoon én een prima plek voor actievelingen. Daarnaast heeft de regio tal van warmwaterbronnen waar u heerlijk tot rust kunt komen tijdens een vakantie aan de Costa Calida.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe